Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Telefoonaansluiting vervangen voor tv en aansluiting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: telefoonaansluiting vervangen voor tv en aansluiting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: telefoonaansluiting vervangen voor tv en aansluiting

Telefoonaansluiting vervangen voor tv en internet aansluiting

Ik wil graag in drie slaapkamers (waar nu een telefoonaansluiting is) een aansluiting hebben voor TV/internet. De telefoonaansluiting kan dus weg en vervangen worden voor TV/Internet aansluiting. Ik heb glasvezel in mijn huis.

Vervangen en toevoegen elektra

Elektra in tweekapper uit 1961 vervangen en nieuwe aanleggen. Woonoppervlakte 125 m2. 1e verdiepingsvloer van beton, 2e verdiepingsvloer van hout. Onderstaand de benodigde aansluitingen per verdieping. Optioneel graag een nieuwe automatische stoppenkast aanbieden. Werkzaamheden uit te voeren rond week 13. Begane grond: 2x hotelschakeling 17x dubbel stopcontact 3x lichtpunt op de muur op 1 dimmer 3x dubbele netwerkaansluiting 1x schakelaar voor rolluik 6x aparte groep voor keuken en bijkeuken apparatuur (inclusief 2 fase inductie) 1x Telefoonaansluiting verleggen van voorin huiskamer naar meterkast in gang 4x lichtpunt in plafond met dimmer 2x lichtpunt in plafond met schakelaar 1x lichtpunt in kast met deurschakelaar Eerste verdieping: 1x lichtpunt in plafond met dimmer 5x lichtpunt in plafond met schakelaar 3x enkel stopcontact 10x dubbel stopcontact 1x aansluiting met schakelaar voor afzuiging in badkamer 1x badkameraarding 5x dubbele netwerkaansluiting 1x hotelschakeling Zolder: 1x hotelschakeling 2x lichtpunt met deurschakelaar 5x dubbel stopcontact 1x dubbele netwerkaansluiting 2x lichtpunt op de muur met schakelaar Buiten: 1x dubbel stopcontact buiten 2x lichtpunt met schakelaar binnen Algemeen: 3x loze leiding t.b.v. zonnepanelen op schuin dak en platte daken 1x mantelbuis naar garage 1x loze leiding naar schoorsteen t.b.v. aanjager

UTP 6 kabel trekken en wandcontactdoos plaatsen

Ik wil graag een UTP 6 aansluiting van de meterkast naar de woonkamer. De meterkast is beneden, op de begane grond. Er is hier sprake van een 'omgekeerd' huis, d.w.z. dat de woonkamer op de tweede verdieping is. Een optie zou mogelijk zijn door de telefoonlijn te vervangen. Ik maak hier tot op heden al jaren geen gebruik van. Indien mogelijk behoud ik mijn telefoonlijn, mocht die ruimte er zijn, maar dit is geen noodzaak en de financieel betere optie heeft hierin voorrang. Op dit moment loopt er vanaf het ISRA punt in de meterkast een telefoonlijn naar de telefoonaansluiting in de woonkamer. Een alternatief zou kunnen zijn, tezamen met de COAX, het AOP hiervan komt in de woonkamer uit. Dit heeft niet mijn voorkeur. Voor de duidelijkheid: ik ben geheel niet op de hoogte van de concrete ruimte of mogelijkheden in de buizen die liggen. Ik ben alleen op de hoogte van de mogelijkheden in zijn algemeenheid genomen. Dit betreft een woning uitGraag een alles in 1/vaste prijs. Eventueel meerwerk en verschillen in mogelijkheden duidelijk en onomwonden aangegeven. Bij voorkeur levert u het materiaal. Tenzij dit verhoudingsgewijs veel duurder uitvalt. Afhankelijk van de offertes (en andere bekeken mogelijkheden), zal ik een keuze voor een interprovider maken. Dit om te zien of het de moeite waard is qua bijkomend werk/kosten voor de wijzigingen in aansluiting. Mocht dat betekenen dat ik daarmee dus voor deze optie kies, dan zal ik vervolgens kijken welke offerte en en aanbieder bij mij past voor het leggen van de UTP. Deze opdracht zal naar verwachting na 1 augustus plaatsvinden en vanaf dat moment mogelijk op de korte termijn. Bijvoorbaat

UTP-kabel trekken naar 1e verdieping

Heer/mevrouw, Ik zou graag een internetkabel willen laten trekken vanaf de meterkast beneden (waar Ziggo modem staat) naar kantoorruimte op de eerste verdieping. Hier bevinden zich meerdere stopcontacten en tevens een (oude) telefoonaansluiting), dus deze zou vervangen kunnen worden door een UTP uitgang. Hoeveel gaat dit kosten en wanneer dat kan plaats vinden? In afwachting van uw reactie.

Kabels trekken en afmonteren

Waar de kabel van de tv het huis in komt in de woonkamer, ziet er niet uit. De contactdoos waar de kabel uitkomt is stuk. In deze contactdoos zit ook de telefoonaansluiting. Deze moet in geheel vervangen worden en opnieuw aangesloten worden. Eventueel wil ik ook netwerkkabels door het huis laten trekken, eventueel waar vroeger de kabel van de tv naar boven liep. Graag het beste materiaal gebruiken.

COAX-kabels vervangen door UTP-kabels

Wij willen in onze woning graag COAX-kabels laten vervangen door UTP-kabels. Er moet 10 meter kabel worden vervangen met twee aansluitingen van de meterkast naar de woonkamer. Verder willen we de telefoonaansluiting in onze slaapkamer laten vervangen door een UTP-kabel met een dubbele uitgang. De afstand van de meterkast naar de aansluiting boven in ongeveer 15 meter. In de meterkast zit een KPN-box waar het op aangesloten moet worden. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Kabel trekken van begane grond naar de woonkamer op de eerste verdieping.

Ik wil de inrichting van de woonkamer 180 graden draaien. Aan de andere zijde van de kamer zitten helaas alleen 3 wandcontactdozen (2 stopcontacten en 1 telefoonaansluiting. Indien mogelijk zou ik 1 stopcontact willen vervangen met een kabelaansluiting.

Electra klussen

Zekeringen vervangen van spotlichten; Lichtpunt in twee slaapkamers die niet werken repareren; Kapotte schakelaar vervangen; Telefoonaansluiting schakelaar vervangen;

Alle stopcontacten en schakelaars moeten ...

Alle stopcontacten en schakelaars moeten vervangen worden, tevens de telefoonaansluiting en tv aansluiting (ik heb alle spullen in huis). 1,5 jaar geleden huis gekocht stopcontacthoesen zijn uitgetrokken door vorige bewoners. Alle materialen aanwezig, gaat uitsluitend om montagewerk.

Een eengezinswoning van twee ...

Een eengezinswoning van twee verdiepingen. Beneden een open ruimte, boven 4 slaapkamers met badkamer.Onder het huis is een droge kruipruimte. Beneden is een kabelaansluiting en telefoon aansluiting. Boven is een telefoonaansluiting. Ik wil in iedere kamer boven een kabelaansluiting,computernetwerk en eventueel sound diffusion system Kabeldistributie moet niet zichtbaar zijn.Verder moeten alle schakelaars en stopcontacten worden vernieuwd.Wij zouden het willen vervangen met spullen van Bticino.