Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Systeem voor camera bel en deuropener elders plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: systeem voor camera bel en deuropener elders plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: systeem voor camera bel en deuropener elders plaatsen

Systeem voor camera, bel en deuropener elders plaatsen

Wij gaan verhuizen en willen bij het oude pand het camerasysteem met deurbel en deuropener verwijderen en op de nieuwe locatie opnieuw laten installeren. Het merk is Comelit, het heeft 2 telefoons (plus camera) en 1 deuropener. De nieuwe locatie is vlak naast de oude locatie (30 meter).

Alarmsysteem installeren

Ik heb een KlikAanKlikUit systeem aangeschaft (twee camera's en één lamp)

Intercomsysteem met video of camera

Graag kom ik in contact met een deskundige die ons een offerte kan verstrekken voor het monteren/installeren van een intercomsysteem met eventuele kleurvideo voor ons huis (geen appartement maar een koophuis). Het huis heeft vier verdiepingen, waarbij vooral de begane grond en de 1ste verdieping het systeem moeten hebben. Indien u een persoonlijke bezoek wenst voor het bezichtigen van het woonpand, is dat uiteraard ook prima.

Camera van intercom vervangen

Wij hebben een urmet systeem waar de camera van kapot is. Nog wel geluid en deuropener werkt maar de vier appartementen krijgen grijs scherm. Zover ik begreep is het een analoog systeem, verouderd, met een coax kabel. Bel unit is inbouw, zwart/wit camera. Wellicht een tweedraads systeem aansluiten.

Deurbel met camera systeem aanleggen

Ik wil een deurbel met camerasysteem laten plaatsen waarbij ik de deur van boven kan openen. Graag zou ik via mijn smartphone willen zien wie er voor de deur staat. De vakman dit het systeem te leveren en te plaatsen.

Elektrische deuropener met intercom installeren

Ik wil graag een elektrische deurbel met intercom laten installeren. Zou u mij een offerte kunnen geven voor zowel een intercom met als zonder camera? Ik woon zelf op de tweede verdieping; mogelijk willen mijn buren op de derde verdieping ook een intercomsysteem. Is het mogelijk dat de offerte een onderscheid maakt tussen het installeren van het systeem op één verdieping en het installeren op twee verdiepingen (voor twee verschillende woningen)? Ik wil de situatie hier graag even laten beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en prijsopgave.

Intercom systeem vervangen

Ik ben op zoek naar een bedrijf wat ons kan helpen met problemen die wij ondervinden in het trappenhuis. Het pand bestaat uit 6 woningen die de deur onderaan zou moeten openen met hun intercom. Nu weet ik alleen dat van 3 mensen in het pand de intercom niet werkt en het openen van de deur niet tot nauwelijks werkt. Graag willen we kijken of dit gerepareerd kan worden (gezien we niet eens kunnen vinden wat de fout is) en eventueel de bestaande intercoms vervangen voor een nieuw (camera)systeem. En we hebben verlichting in het trappenhuis die met bewegingssensoren zouden moeten werken. De meeste doen het niet of zijn verkeerd geplaatst zodat ze pas aanspringen wanneer we al een weg door het donker hebben moeten banen. Het liefst willen we dit laten vervangen voor batterij gevoede LED lampen die draadloos met elkaar in verbinding staan en dat zodra een deur open gaat dat de lampen aanspringen. De lampen die er nu hangen zijn per huishouden verbonden en ik denk dat een geheel nieuw netwerk aanleggen erg lastig word in het oude pand. Graag hoor ik uw ideeen en expertise hierover. Bij een van de bewoners kijken naar de verlichting in zijn woning, of dit aangepast kan worden. Deze woning heeft een puntdak waar nu in de nok spotjes geplaatst zijn. Deze wil hij graag vervangen door LED strips die te controleren zijn in helderheid en kleur.

Bel-/intercom in een appartementengebouw repareren/vervangen

In een complex met in totaal 8 appartementen hebben wij een bel-/intercomsysteem zonder video. We willen het bellentableau graag laten uitbreiden met een camera- en video-systeem of geheel laten vervangen. Ik laat de situatie hier eerst even door u beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte voor de VvE.

Appartementencomplex voorzien van intercomsysteem met camera

Wij willen graag een offerte voor het vervangen van onze intercomsysteem. Op dit moment hebben wij audio en video systeem en dat willen wij graag zo houden. Het betreft 3 appartementen.

Deurbel bij kantoor en woonhuis repareren en vervangen

De deurbel van mijn woonhuis repareren. Het is een bestaand systeem met intercom (geen camera), een bedraad systeem. De bel doet het niet meer. Misschien is hij te repareren? Daar wil ik u naar laten kijken. Om de hoek bij mijn kantoor: de deurbel bij de voordeur vervangen. Er zit nu een Panasonic die eerder in een patchkast aangesloten was. Dat is niet meer nodig. Er mag een andere deurbel gemonteerd worden.

Partners

Partners van Casius