Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stroomtoevoer maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stroomtoevoer maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stroomtoevoer maken

Stroomtoevoer maken

De stroomdraad naar het Perilex aansluiting voor de mechanische ventilatie moet vervangen worden, doordat er een schroef door de electra is gegaan voor de toiletrolhouder.

Portiek verlichting laten maken

Ik zit met een kapotte portiekverlichting. De lamp heb ik al vervangen, de sensor heb ik ook vervangen. Ik denk dat het aan de stroomtoevoer ligt. De portiekverlichting gaat niet meer automatisch aan wanneer er iemand op de trap loopt. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om dit te laten repareren of te laten vervangen.

Elektricien gezocht

Onder andere 2 lichtpunten maken op zolder + het doortrekken van stroomtoevoer en plaatsen van 2 stopcontacten.

Stroomaansluiting maken

Nieuwe stroomtoevoer naar bestaand punt in plafond. Draad trekken en aansluiten op dimmer.