Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stroomstoring verhelpen in de woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stroomstoring verhelpen in de woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stroomstoring verhelpen in de woonkamer

Stroomstoring verhelpen in de woonkamer

Wij hebben de kamer laten verbouwen en laten stukadoren en de stopcontacten die het eerst wel deden doen het niet meer. Het gaat hier om 2 stopcontacten in de woonkamer.

Stroomstoring verhelpen

1 groep (woonkamer) maakt kortsluiting. Alle stekkers heb ik eruitgehaald maar nog steeds kortsluiting.

Stroomstoring verhelpen in een deel van de woning

In een klein kamertje en een berghok in mijn woning is het elektra uitgevallen. Ik zoek een elektricien die dit volgende week kan repareren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten voor deze klus ongeveer zijn.

Stroomstoring in de schuur verhelpen

Vanmorgen om 7 uur is de stroom van de schuur weggevallen. Zowel het stopcontact en de lichtschakelaar lamp werkt niet meer. De lampen buiten brandden ook niet meer, die zitten op de stroom van de schuur. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om dit te herstellen. In de meterkast is er niets van te zien, het is geen kortsluiting geweest. Kunt u een prijsopgave doen?

Stroomstoring verhelpen

Ik heb storing, de stoppen zijn niet stuk, maar 80% van het huis heeft geen stroom.

Stroomstoring verhelpen

Alleen het licht in de woonkamer is uitgevallen. De lichten in de rest van de woning staan wel aan. Een (grijze) schakelaar is afgeslagen dwz omlaag maar de andere schakelaars staan op de oude standen dwz omhoog.

Stroomstoring in huis oplossen

Stroomstoring in vakantiewoning (Park Cape Helius). Van huurder melding ontvangen; koelkast en afwasmachine werkt niet meer - 'waarschijnlijk groep 5' in storing en kan het zelf niet verhelpen. Kennelijk 'iets' met de aardlekschakelaar. Graag zsm monteur ter plaatse laten nakijken, indien mogelijk vandaag. Vooraf telefonisch contact voor het maken van een afspraak op genoemd o6-nummer ivm afwezigheid huurder !!

Stroomstoring in een groep verhelpen

We hebben een stroomstoring op 1 groep. Daar zit de buitenverlichting ook op aangesloten en wij vermoeden dat daar de oorzaak ligt (vocht?). Zodra je groep 4 nl. Inschakelt dan gaat alles in en om het huis uit, dus hebben we die uit moeten schakelen. Daardoor o.a. ook geen cv , vrieskist uit etc. Graag willen we daarom vandaag nog dat dat verholpen wordt.

Stroomstoring in huis verhelpen

We hebben een stroomstoring in huis in een groep. Het betreft een schakelkast. Zelf gekeken wat de storing veroorzaakt, kan het niet vinden. Er is wel enige haast geboden. Inmiddels wel met verlengsnoeren onder andere diepvriezen van stroom kunnen voorzien.