Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stroom storing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stroom storing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stroom storing

Elektra controleren, aanpassen of vernieuwen in de meter- en groepenkast

Hier bij deze vraag ik een vrijblijvende offerte aan voor de volgende werkzaamheden: 1. Elektriciteit in de meterkast en de groepenkast checken of het veilig is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan losgetrilde schroeven, warmteontwikkeling, losse bedrading en andere defecten die een storing kunnen veroorzaken. 2. Mocht het niet voldoen aan de (wettelijke) veiligheidseisen, hoeveel kost het dan om het vernieuwen? Als de meterkast wordt vernieuwd, dan graag uw prijsopgave voor het installeren van de Perilex 2 fasen stroom. Later gaan we een inductie kookplaat kopen. Dan hoeft een elektricien later niet weer hierheen te komen voor het installeren van de Perilex 2 fasen stroom in de meterkast. Dat bespaart de kosten. Graag de totale kosten incl. BTW en geen extra kosten achteraf. Biedt u garantie op de werkzaamheden en de materialen? Wanneer heb je tijd? Ik kan bijna elke dag. Bij mijn woning is het parkeren gratis. Als ik tevreden ben met uw uitgevoerde werkzaamheden, dan zal ik een review over uw goede service op het internet publiceren. Ik hoop dat ik snel iets van u lees. Alleen bereikbaar per mail, sms of whatsapp. Bij voorbaat dank.

Stroom storing

Wij hebben een elektra probleem. De lamp boven onze eetkamertafel doet het niet meer en er staat helemaal geen stroom meer op de draden uit het plafond. We hebben eerst geprobeerd de lampen te vervangen. Dat hielp niet. Alle groepen staan verder aan en alles doet het verder normaal in onze woning. Ook overige apparaten op deze groep doen het gewoon. Het lijkt dus echt specifiek aan deze aansluiting te liggen. Het probleem ontstond toen we ontdekte dat de lamp wat los hing. De lamp schoot een stuk naar beneden en daarna deed hij het niet meer. We denken dat er kortsluiting is ontstaan die dieper in de bedrading door is gedrongen dan de lamp zelf.

Elektra doormeten

Er zit een storing ergens in de groep, daardoor bibbert de lamp en de wasmachine krijgt te weinig stroom. Graag doormeten.

Storing opsporen in de elektra in showroom

Sinds kort hebben wij op bepaalde groepen in onze showroom te Utrecht geen stroom meer. De meterkast ziet er OK uit. De eigenaar van het pand vroeg ons een elektricien te laten komen op factuur (Deze gaat namelijk naar de eigenaar van het pand). Zouden jullie iets kunnen betekenen voor ons? Het heeft geen haast, maar we willen als het mogelijk is op vrijdag 21 juli aan het begin van de middag een afspraak inplannen.

Elektra nakijken en herstellen

Wij hebben in een deel van onze woning momenteel geen stroom meer. Er is een groep in de groepenkast waar de automaat steeds uitsprong. Deze automaat krijgen we niet meer in de juiste stand/ingeschakeld. We hebben alle apparaten al afgekoppeld, maar toch lukt het ons niet, ergens zit nog steeds een storing. We hebben nu tijdelijk met een kabel het elektra omgeleid. We willen graag zo spoedig mogelijk de oorzaak laten opsporen en verhelpen.

Stoppen doorgeslagen, nieuwe groepenkast

Nadat we twee heaters vannacht aan hebben gehad zijn de stoppen doorgeslagen. Een groep in meterkast doet het niet meer. Nieuwe stoppen slaan gelijk door. Nu geen stroom in huiskamer. Graag verhelpen van de storing en advies over aanleg nieuwe groepenkast.

Stroomstoring verhelpen

Ik heb storing, de stoppen zijn niet stuk, maar 80% van het huis heeft geen stroom.

Elektra in de woonkamer nakijken

Ik heb een storing in de elektriciteit in de huiskamer. De lampen knipperen en het kastje van de tv is helemaal uit. Enexis is erbij geweest en deze heeft de meterkast doorgemeten en daar zijn geen problemen. De stroom komt goed het huis in maar bij meting in stopcontact in de huiskamer ziet hij een sterk verminderde stroom. Graag uw hulp hierbij!

Nieuwe aardpen laten slaan

Wij hebben al maanden problemen met onze CV ketel. Wij wonen in een beneden appartement. En zodra onze bovenbuurvrouw stroom gaat gebruiken als ze thuis is valt onze CV ketel in storing. Het heeft met de elektra te maken. Ook hebben wij 1 aardpen waar ook onze bovenburen aan gekoppeld zijn. Wij zijn opzoek naar een elektricien die snel, precies en zo voordelig mogelijk een aardpen voor ons kan slaan.

Storing in de tuinverlichting repareren

Oorzaak opsporen en verlichting enigszins aanpassen d.m.v. het plaatsen van een nieuwe verlichtingslamp. Storing in de tuinverlichting, aardlekschakelaar schakelt stroom uit bij gebruik van de tuinverlichting.