Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stroom in gehele garage aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stroom in gehele garage aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stroom in gehele garage aanleggen

Vervangen elektra complete woning

Electra in gehele woning vervangen. Ook een nieuwe groepenkast. Alle lichtschakelaars vervangen en alle stopcontacten op een andere plek. Wasmachine en droger en CV moeten verplaatst worden naar zolder, dus ook daar moet stroom naar toe. Het betreft een oude jaren ‘50 woning in Leiderdorp, waarbij alles nog in oude staat is.

Stroom in gehele garage aanleggen

Ik wil de stroom in de garage opnieuw verdelen. In totaal ongeveer z'n 8 / 9 stekker dozen, 6 aansluitingen voor verlichting en wat schakelaars

Vervangen electra

De gehele woning moet worden voorzien van nieuwe stroom en de meterkast moet waarschijnlijk naar 380. Ook wordt er waarschijnlijk zonnepanelen geplaatst.

Juist aansluiten van wandcontactdoos

Mijn wandcontactdoos moet juist aangesloten worden. Hij valt uit als ik er een stekker in doe. Dan valt de gehele stroom uit van de woning. Opdracht is dan het goed aansluiten van de stroompunt.

Stroom aanleggen in een loods

We willen een overkapping bouwen waar nog elektriciteit moet worden aangesloten. We wensen een aantal stopcontact punten en verlichting in de gehele overkapping. Het gaat om een half open overkapping van 20 x 30 meter en een dak met lichte helling op 9 tot 10 meter in de nok. Deze overkapping komt naast een bestaande loods. Deze wordt voorzien van een dikke stroomkabel die zware machines voedt.

Electra aansluiting in garage

Dag ik heb een vraag. Binnenkort krijg ik nieuwe deuren in mijn garage die uitgerust gaan worden met een elektro motor. Via de vereniging van Eigenaren word ik naar Liander verwezen die een stroom aansluiting kan verzorgen (van standaard 3x35) enne.... voor te veel geld. Van de leverancier van de deuren/moter begrijp ik dat 2x16 al meer dan voldoende zou zijn (ik zal naast de deuropener waarschijnlijk af en toe een hogedrukmachine aansluiten maar dat is het dan). Kunt u voor mij het gehele traject regelen: aanvraag, aansluiting etc? En zo ja tegen welke kosten?

Groepenkast vervangen en perilex plaatsen

Wij willen graag de gehele groepenkast vervangen en een inductie plaat laten aansluiten (perilex aansluiting). Hiervoor moet de gaskookplaat eruit, aansluitingen vervangen en stroom worden doorgetrokken naar de nieuwe groepenkast. Wat gaat dit kosten? Wij kunnen zelf voor de inductieplaat zorgen.

Doormeten electra gehele woning

Doormeten elektra gehele woning. Heb het idee dat erbij ons teveel stroom wordt gebruikt. De reden kan zijn lekstroom. Daarom graag iemand die de woning kan doorlichten of mijn vermoeden juist is.

Elektriciteit herstellen

Op verschillende plekken in ons bedrijf zijn er problemen met de elektriciteit. Dit is ontstaan door recente lekkage. Wij zoeken daarom een bedrijf die dit werk kan uitvoeren en een redelijke schatting kan maken van de kosten. Het is een hele grote sportschool met tennishallen, kantine's. Het gaat om de gehele electra. Hele gebieden is de stroom uitgevallen, bekabeling kapot gegaan. Moet op verschillende plekken helemaal hersteld worden. Hoop snel van u te vernemen.

Doorlichting electrisch netwerk appartement

Wij hebben de laatste tijd regelmatig stroomstoringen in ons appartement van 120m2, 4 kamers. Daarbij valt dan met name de keukengroep uit en soms de stroom in het gehele appartement. Andere appartementen in ons complex hebben hier geen last van, zodat wij vermoeden dat het of met een (keuken)apparaat of met de electrische bedrading te maken heeft. Het appartement is ca. 18 jaar oud. Is het mogelijk dat met bepaalde apparatuur ons electrisch netwerk kan worden doorgelicht, zodat wij de oorzaak van de storingen kunnen achterhalen?