Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stroom garage op reservegroep aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stroom garage op reservegroep aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stroom garage op reservegroep aansluiten

Elektrische garagedeur opener installeren

Ik heb een garagebox met een breedte van 2.48 meter en een hoogte van 2.48 meter. Ik wil graag een garageopener laten installeren. De deur van de garage is van ijzer en er is al stroom in de garagebox aanwezig.

Elektriciteit aanleggen in de garagebox

Wij willen graag elektriciteit hebben in een garage. De garagebox maakt deel uit van meerdere garages. Op dit moment ligt er geen stroom. Uiteindelijk willen we dan een elektrische auto op kunnen laden. Graag ontvangen we een globale offerte. Wij zoeken iemand die ons hierin kan ondersteunen en adviseren.

Tussenmeter plaatsen voor elektra in garagebox

Ik heb een woning verhuurd. Bij de woning hoort ook een om de hoek gelegen garagebox. De stroomvoorziening komt uit de woning. Omdat ik de garage box apart ga verhuren moet er een aparte meter voor de stroom in de garage komen. Kan dit geheel apart? Of anders is een tussenmeter ook goed zodat huurder garagebox en huurder woning het verbruik kunnen verrekenen.

Stroom garage op reservegroep aansluiten

Wij hebben nog een reserve groep (nr:8) in de meterkast. Hierop wil ik de stroom van de garage op aansluiten. Op dit moment zit de garage op een groep (nr:1), deze wordt overbelast bij groot stroom verbruik in de garage. (bijv: friteuse in garage)

Stroom naar garage aanleggen

Ik wil in een garage die compleet los staat van het huis elektra aanleggen voor de deur. Elektra moet van de straat naar de nieuwe stoppenkast en een nieuw stopcontact moet aangelegd worden. Het gaat om een afstand van 1,5 meter.

Aardpen plaatsen

Mijn huis gebruikt op dit moment de waterleiding om stroom naar de grond te leiden. Doordat de loden waterleiding vervangen wordt door een van kunststof, moet deze aarding vervangen worden door een aardpen. Ik woon op de 1e verdieping in een portiekwoning, boven een garage. Handigst is denk ik overdag af te spreken, zodat de garage beneden open is.

Diverse elektra klussen

Bij voorkeur op korte termijn in ons nieuwe huis verlichting maken in praktijkruimte, garage (tl) en stroom in schuur aansluiten (bekabeling ligt er al). Er ligt wel al bekabeling. In de garage wil ik twee tl balken. De verlichting van de garage is doorgetrokken naar de praktijkruimte. Er is nu een schakelaar voor beide ruimtes, dat moet separaat geschakeld kunnen worden. Er zijn nog geen armaturen, die zou u eventueel kunnen leveren. Graag op korte termijn.

Stroom aanleggen in garage

Offerte voor nieuwe aansluiting garagebox, garage staat niet bij eigen huis, zodat er ook bij de netwerkbeheerder een aansluiting aangevraagd dient te worden. Betreft het plaatsen en aansluiten van de stoppenkast, zodat ik later zelf bijvoorbeeld verlichting, stopcontacten en bijvoorbeeld een acculader op kan aansluiten.

Aardpen slaan voor garagebox

Kunt u mij een prijs doorgeven inclusief de BTW voor een aardpen slaan . Dit is een garage box waar een eigen stroom aansluiting moet komen. (word nu geleverd via het woonhuis. ) Ik hoor graag van u

Stroomuitval verhelpen in de garage

Ik heb geen stroom meer in de garage en ik kan niet vinden waardoor dat komt. Er zijn geen stoppen uit gevallen. Help!

Partners

Partners van Casius