Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Storing elektra verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: storing elektra verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: storing elektra verhelpen

Stroom storing

Wij hebben een elektra probleem. De lamp boven onze eetkamertafel doet het niet meer en er staat helemaal geen stroom meer op de draden uit het plafond. We hebben eerst geprobeerd de lampen te vervangen. Dat hielp niet. Alle groepen staan verder aan en alles doet het verder normaal in onze woning. Ook overige apparaten op deze groep doen het gewoon. Het lijkt dus echt specifiek aan deze aansluiting te liggen. Het probleem ontstond toen we ontdekte dat de lamp wat los hing. De lamp schoot een stuk naar beneden en daarna deed hij het niet meer. We denken dat er kortsluiting is ontstaan die dieper in de bedrading door is gedrongen dan de lamp zelf.

Storing elektra groep verhelpen

We hebben een elektrostoring aan een van onze groepen. Twee elektriciteit aansluitingen in onze keuken (licht en afzuigkap) geven een storing. Zou dit graag verholpen hebben.

Elektra aanleggen voor de jacuzzi en storing checken

Het betreft het aanleggen van de elektriciteit voor de jacuzzi direct vanuit stoppenkast. De lengte zal ongeveer 8 meter zijn. Daarnaast hebben wij storing in de buitenverlichting. De 2 lampen boven de eettafel en de buitenverlichting zitten op de zelfde groep. Kort geleden klapte deze groep er uit toe in de lampen boven de eettafel aan wilde doen, sindsdien doet de buiten verlichting het niet meer.

Elektra doormeten

Er zit een storing ergens in de groep, daardoor bibbert de lamp en de wasmachine krijgt te weinig stroom. Graag doormeten.

Storing van dompelpomp verhelpen

Ik heb een restaurant in Deventer en in de kelder is er een put ingebouwd met daarin 2 dompelpompen. 1 van deze pompen geeft een storing in de meterkast. Misschien een relah/zekering probleem? Pompen werken gewoon. Ik denk dat het een elektra probleem is. Kan een elektricien die hier ervaring mee heeft met mij contacten?

Storing opsporen in de elektra in showroom

Sinds kort hebben wij op bepaalde groepen in onze showroom te Utrecht geen stroom meer. De meterkast ziet er OK uit. De eigenaar van het pand vroeg ons een elektricien te laten komen op factuur (Deze gaat namelijk naar de eigenaar van het pand). Zouden jullie iets kunnen betekenen voor ons? Het heeft geen haast, maar we willen als het mogelijk is op vrijdag 21 juli aan het begin van de middag een afspraak inplannen.

Elektra nakijken en herstellen

Wij hebben in een deel van onze woning momenteel geen stroom meer. Er is een groep in de groepenkast waar de automaat steeds uitsprong. Deze automaat krijgen we niet meer in de juiste stand/ingeschakeld. We hebben alle apparaten al afgekoppeld, maar toch lukt het ons niet, ergens zit nog steeds een storing. We hebben nu tijdelijk met een kabel het elektra omgeleid. We willen graag zo spoedig mogelijk de oorzaak laten opsporen en verhelpen.

Storing in de elektra oplossen

Storing oplossen in keuken

Storing in vloerverwarming verhelpen en lampjes vervangen

Wij willen graag twee elektra-klussen laten verzorgen. Wij hebben in de badkamer elektrische vloerverwarming waar kortsluiting bij ontstaat als we deze aanzetten. Verder willen we enkele lampjes onder de keukenkastjes laten repareren of vervangen. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten bekijken en ontvangen daarbij graag uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Elektra, groepenkast en elektrische installatie controleren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor een risico inventarisatie voor mijn bedrijf. Het gaat om het controleren van de elektra en de groepenkast. Tevens dient er ook een storing in een stopcontact opgelost te worden.

Partners

Partners van Casius