Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoppenkast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoppenkast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoppenkast vervangen

Complete stoppenkast vervangen

Ik wil de stoppenkast compleet vervangen. Huidige situatie: 5 groepen 1x 3fase Wij willen, door uitbreiding woning, meer groepen.

Vervangen van de stoppenkast

Stop kapot. Graag de meterkast vervangen en een extra groep aanleggen.

Stoppenkast met aardlekschakelaar vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een stoppenkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar.

Vervangen electra

Electra gehele woning vervangen. Inclusief nieuwe stoppenkast. Woning begane grond maar geen kruipruimte. Woning wordt momenteel verbouwd dus geen sprake van ect vloer eruit. Totale vierkante meter circa 40 m2. Bijgevoegd plattengrond met verbouwingsplan

Stoppenkast vervangen in monumentaal pand

Het bedrijf is in een monumentaal pand. De elektra/groepen kloppen niet op elke afdeling. Totale meterkast/stoppenkast moet vervangen worden. Deze is echt te oud. Ik weet niet of dit op afstand beoordeeld kan worden. Of kunnen jullie langskomen om een offerte te maken?

Stoppenkast vervangen vanwege nieuwe keuken

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de stoppenkast van een oude woning uit 1930. Daarnaast gaan wij een nieuwe keuken plaatsen, dus wellicht moet er een kookgroep bij geplaatst worden. Hier ontvang ik graag advies over.

Vervangen van de groepenkast

Het betreft een appartement 32 m2 uit 1906 in centrum Amsterdam, bij bouwkundige keuring kreeg huidige stoppenkast nog plm twee jaar, oud dus en had te weinig groepen voor een modern huishouden dus heb meer groepen nodig. Graag ontvang ik een offerte door een erkende elektricien.

Stoppenkast en eventueel leidingen vervangen

Ik wil de stoppenkast vervangen en eventueel ook wat leidingwerk in mijn bedrijfspand. Ik wil dat er iemand komt kijken om te zien of dit inderdaad nodig is of niet.

Stoppenkast vervangen

Hi! Enkele maanden geleden ben ik verhuisd naar een huis in de Baarsjes. De stoppenkost is hier enorm verouderd en deze wil ik graag laten vervangen door een modernere variant. Het gaat om een appartement van ca 50m2 met daarin de reguliere voorzieningen (wasser, droger, afwasmachine, laptops, tv, etc). Voor zover ik kan inschattingen hoeft er geen rekening gehouden te worden met uitzonderlijke zaken, maar graag ontvang ik hierin jullie advies. Graag hoor ik wat de kosten zijn voor het plaatsen (en aanschaf van de nieuwe meterkast) en wanneer een afspraak gepland kan worden voor de plaatsing. Alvast bedankt! Daan

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Voor het installeren van zonnepanelen moet de stoppenkast moderner. Deze dus graag vervangen en ik wil op termijn een sauna installeren dus er moet ook wat bij. Dus er moet ook een extra groep komen.

Partners

Partners van Casius