Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoppenkast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoppenkast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoppenkast vervangen

Vervangen electra en nieuwe stoppenkast

Electra in hele huis vervangen. Bouwjaar huis is 1949. Huidige meterkast met 2 groepen vervangen. Afmetingen: woonkamer: 6.90 x 3.48 m. keuken: 2.40 x 1.70 m. slaapkamer voorzijde: 3.49 x 2.88 m. slaapkamer achterzijde: 3.92 x 3.49 m. kleine slaapkamer achterzijde: 2.75 x 1.68 m. badkamer: 1.68 x 1.00 m. vliering: 5.29 x 3.02 m.

Stoppenkast vervangen

Wij willen onze 3 groepenkast vervangen voor een 4 groepenkast. De reden hiervoor is dat wij buitenstroom op een aparte stop willen hebben. Er zit al stroom in de schuur dus onze leken gedachten zeggen dat er een nieuwe groepenkast geplaatst moet worden waarbij de kabel van de schuur op de nieuwe groep geplaatst wordt.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppen kast vernieuwen. Van 1 phase naar 3 phase. Wat er wordt aangesloten in de toekomst zijn, Airco, zonnepanelen, wasmachine, wasdroger, heetwaterkraan, inductiekookplaat, vaatwasser, combi oven. Ik wil graag het merk hager. Ik hoor graag van u.

Aansluiten meterkast

Onderwerp: Aansluiten nieuwe meterkast. Momenteel heb ik een stoppenakst en die wil ik vervangen voor een nieuwe groepenkast. Ik wou zelf de groepenkast bestellen, 3 fase en 10 groepen. (+/- EUR 400 van het merk ABB). Mijn vraag: wat kost het om de oude stoppenkast weg te halen en de nieuwe te plaatsen? Is het goedkoper om de meterkast bij jullie te bestellen?

Vervangen stoppenkast

Heb een stoppenkast met zekeringen deze wil ik graag geheel vernieuwen met schakelingen..

Ouderwetse groepenkast vervangen

Ik wil graag mijn oude stoppenkast moderniseren, het gaat om het plaatsen nieuwe groepenkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar). Er is nu 1 aardlekschakelaar aanwezig (en 8 groepen en 1 hoofdschakelaar). Ik zie graag uw offerte tegemoet, voorkeur per e-mail

Vervangen stoppenkast

Goedemiddag, Omdat mijn woning volgend jaar gasvrij wordt, gaan er aantal grote dingen veranderen qua elektra Ik heb nu een 4 groeppen stoppenkast, en zou graag van u advies en een offerte van vervangen groeppenkast, plus alles wat nodig is om veilig van al mijn electrische apparaten in de toekomst gebruik te kunnen maken, Zou u uit willen nodigen om de situatie te kunnen bekijken,

stopcontacten verplaatsen en meterkast vervangen

Ik was benieuwd of jullie mij eventueel kunnen helpen bij het volgende. Ik wil graag wat werk laten verrichten aan wat stopcontacten: 1. 2 stopcontacten waarbij de 1 net 2 cm hoger zit -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen waar nodig 2. stopcontact maken voor 2 kabels die nu uit de plint komen -> stopcontact net boven de plint 3. 2 stopcontacten die nu deel over elkaar heen zitten (afdekplaat afgezaagd om het passend te maken) -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen 4. stopcontact met oude telefoon aansluiting -> helemaal wegwerken 5. herstel stucwerk rondom een stopcontact. Ik ga zelf alle muren schilderen Mijn stoppenkast moet ook nog volledig vervangen worden maar dat volgt later als ik ook de keuken vervang.

Stoppenkast vervangen

Ik wil de meterkast/stoppenkast vernieuwen. En speciale groep voor inductie aanleggen. We hebben nu nog ouderwetse stoppen en 4 groepen. Ik zou graag willen weten wat het kost om dit een beetje te moderniseren.

Vervangen elektra

Elektra in het hele huis vervangen. Huis staat op funda. Stopcontacten naar 30 cm verplaatsen. Meterkast verplaatsen. Meer stoppen in de stoppenkast, het is een oude stoppenkast. Wij gaan en moeten tekenen voor het huis, maar het is voor ons al handig om een aantal offertes of indicaties te krijgen wat het ons ongeveer gaat kosten om dit te laten doen