Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoppenkast moderniseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoppenkast moderniseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoppenkast moderniseren

Groepen uitbreiden of vervangen stoppenkast

Wij wonen in een jaren '30 woning en hebben nog een verouderde meterkast. Met het oog op een nieuwe keuken willen wij deze graag moderniseren. Een aantal extra groepen is dan ook nodig. Kunt u ons hierin adviseren? En aan wat voor prijs, kast en installatie, moeten we denken?

Bekabeling aanleggen en stoppenkast vervangen

Electra vervangen en moderniseren van stoppenkast

Stoppenkast moderniseren

Ik wil een aardlekschakelaar op 3 à 4 groepen aanbrengen. Ik kan even een foto sturen.

Meterkast moderniseren

Oude stoppenkast vervangen voor een 3 fasen aansluiting in verband met elektrisch koken/wasdroger/magnetron enzovoort. Ook een omvormer voor later aan te sluiten zonnepanelen.

Meterkast moderniseren

Oude stoppenkast 8 groepen vervangen voor moderne variant. Daarnaast uitbreiding groepen en willen wij gaan koken op inductie.

Extra groep plaatsen en stoppenkast vernieuwen

Wij willen de wasmachine, de droger en de kleine vriezer verplaatsen naar de bijkeuken. Hier is slechts 1 stopcontact, dus daar zouden wij een extra WCD willen laten plaatsen of een aparte nieuwe aan te leggen groep. Daarnaast hebben wij in ons bijhuis een oude stoppenkast, deze zou ik eventueel willen moderniseren en iets uitbreiden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken met de vakman.

Meterkast moderniseren en vervangen

De huidige meterkast heeft 4 groepen en bevat geen aardlekschakelaar. Het aantal groepen kan in de nieuwe situatie gelijk blijven mits dit mogelijk is. Belangrijk is dat er een aardlekschakelaar wordt geplaatst en een stroompunt bij de stoppenkast in verband met slimme meters. Afgelopen jaar is al de HZK al vervangen door Liander.

Stoppenkast moderniseren

Ik wil mijn oude stoppenkast vervangen door een modern systeem met 8 groepen. Er moet een kookgroep leiding naar de keuken komen omdat we overstappen van gas naar elektra. Al het werk vindt plaats op de begane grond.

Groepenkast moderniseren

Ik wil graag onze "ouderwetse" stoppenkast / meterkast met porseleinen stoppen (laten) moderniseren. Huidige aantal groepen van 6 is toereikend. Een van deze groepen is vrij omdat daar de reeds eerder gedemonteerde boiler op aangesloten was. Bijzonderheden: aardlek, dubbele meter aanwezig. Ik kan u een foto mailen van de huidige situatie.

Stoppenkast moderniseren en uitbreiden

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen van stoppen naar schakelaars. Ik heb nu 5 groepen en wil het uitbreiden naar 10.