Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoppenkast door moderne groepenkast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoppenkast door moderne groepenkast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoppenkast door moderne groepenkast vervangen

Stoppenkast door moderne groepenkast vervangen

Wij hebben een 4-kamer benedenappartement gekocht, gebouwd tussen 1960 en 1970. Er is daar nog een heel oude groepenkast zonder aardlekschakelaar. Wij willen er een nieuwe moderne groepenkast met aardlekschakelaar en voldoende groepen laten plaatsen. De woning staat leeg, ik kan een afspraak regelen om daar even te kijken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Oude stoppenkast vervangen door moderne goepenkast

Ik wil een oude stoppenkast vervangen voor een groepenkast met 6 groepen en aansluitingen naar de keuken via kruipruimte voor de vaatwasser en oven.

Meterkast moderniseren

Oude stoppenkast 8 groepen vervangen voor moderne variant. Daarnaast uitbreiding groepen en willen wij gaan koken op inductie.

Groepenkast vervangen

Ik laat onze oude stoppenkast graag vervangen door een moderne groepenkast.

Groepenkast (stoppenkast) vervangen

In september 2017 gaan wij verhuizen van Beesd naar een (bestaande) woning in Leerdam (4142 ZL). 31-08-2017 sleuteloverdracht) In deze nieuwe woning willen wij op inductie gaan koken, wat een extra groep in de groepenkast en een perilex aansluiting in de keuken vraagt. Aangezien de huidige groepenkast nog een ouderwetse stoppenkast is, lijkt het ons verstandiger de groepenkast geheel te vervangen door een moderne kast, die voldoet an de normen van vandaag. (zie bijgesloten foto van huidige situatie) In de nieuwe woning zullen wij, naast de standaard stroomafname, de volgende grootverbruikers gaan gebruiken: Zolder: Wasmachine en Wasdroger (er staat momenteel ale en wasmachine op zolder dus ik ga er vanuit dat al een aparte aansluiting voor deze is. Ik durf niet te zeggen of er een aparte aansluiting voor de wasdroger (nodig) is Keuken: Vaatwasser, Koel/vries combi, Oven/magnetron combi, Inductie kookplaat. Kun u aangeven wat bij benadering de kosten zullen zijn, hoeveel tijd u denkt nodig te hebben dit (i.v.m. planning overige aanpassingen) en of u in september (bij voorkeur 1 september) beschikbaar bent? Alvast bedankt Met vriendelijke groet,

Groepenkast vervangen

In september 2017 gaan wij verhuizen van Beesd naar een (bestaande) woning in Leerdam (4142 ZL). 31-08-2017 sleuteloverdracht) In deze nieuwe woning willen wij op inductie gaan koken, wat een extra groep in de groepenkast en een perilex aansluiting in de keuken vraagt. Aangezien de huidige groepenkast nog een ouderwetse stoppenkast is, lijkt het ons verstandiger de groepenkast geheel te vervangen door een moderne kast, die voldoet aan de normen van vandaag. In de nieuwe woning zullen wij, naast de standaard stroomafname, de volgende grootverbruikers gaan gebruiken: Zolder: Wasmachine en Wasdroger (er staat momenteel ale en wasmachine op zolder dus ik ga er vanuit dat al een aparte aansluiting voor deze is. Ik durf niet te zeggen of er een aparte aansluiting voor de wasdroger (nodig) is. Keuken: Vaatwasser, Koel/vries combi, Oven/magnetron combi, Inductie kookplaat. Kun u aangeven wat bij benadering de kosten zullen zijn, hoeveel tijd u denkt nodig te hebben dit (i.v.m. planning overige aanpassingen) en of u in september (bij voorkeur 1 september) beschikbaar bent?

Oude stoppenkast vervangen

De klus betreft het vervangen van de oude stoppenkast. Ik heb een oude woning met een stoppenkast met 3 groepen. Ik wil graag een moderne versie, wel met hetzelfde aantal groepen, misschien 1 extra groep. Het bouwjaar van de woning is 1876. Betreft alleen de stoppenkast, niet de bedrading. De aarde hier is vrij slecht, ik wil ook graag een aardpen laten slaan.

Elektrische bedrading en groepenkast vervangen

Wij wonen sinds kort in de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1928. Op eerste verdieping, in 2 slaapkamers en een badkamer, en op de zolder is er nog oude elektrische bedrading, zonder aarde. We laten die bedrading graag vervangen, ongeveer 5 lichtpunten plaatsen en ongeveer 10 stopcontacten aanleggen. Verder willen wij de oude stoppenkast laten vervangen door een moderne versie en uitbreiden van 3 naar 5 groepen. We laten het werk hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Vervanging van de stoppenkast

In een renovatie appartement waar een nieuwe moderne keuken in geplaatst gaat worden dient de stoppenkast vervangen te worden. Deze is enorm verouderd. Graag zou ik een afspraak maken om advies te ontvangen wat in dit geval verstandig is.

Oude stoppenkast vervangen

Ik wil weten wat het me gaat kosten om een oude stoppenkast met draai zekeringen te vervangen voor een kast met schakelaars en ik wil weten of ik voldoende stroom in huis heb voor een moderne keuken huis is uit 1981/1982

Partners

Partners van Casius