Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoppenkast nieuwe groep perilex stekker aansluiting ventilator toilet? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoppenkast nieuwe groep perilex stekker aansluiting ventilator toilet. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoppenkast nieuwe groep perilex stekker aansluiting ventilator toilet

groep stoppenkast uitgevallen

Wij zijn een winkel en werken nog met een oude stoppenkast. 1 groep is uitgevallen en onze lichtgevende letters doen het niet meer . We kunnen de juiste stop niet vinden

Extra groep aanleggen stoppenkast

Wil willen in de keuken inductie gaan gebruiken maar hiervoor moet een extra groep in de stoppenkast geplaatst worden.

Stoppenkast vervangen

Wij willen onze 3 groepenkast vervangen voor een 4 groepenkast. De reden hiervoor is dat wij buitenstroom op een aparte stop willen hebben. Er zit al stroom in de schuur dus onze leken gedachten zeggen dat er een nieuwe groepenkast geplaatst moet worden waarbij de kabel van de schuur op de nieuwe groep geplaatst wordt.

Extra kabel aanleggen tbv jaccuzi in de tuin

Goede middag wij willen graag een extra vrije kabel aan laten leggen in de tuin tbv een te plaatsen jacuzzi. Wij hebben nog een vrije groep in de stoppenkast . De jacuzzi die we willen gaan kopen trekt max 3500 en aangeraden wordt een aansluiting van 2 maal 220. De kabel kan ik zelf wel in de grond ingraven naar de locatie. Hij moet alleen aan gesloten worden in de stoppen kast . Zoals u kunt zien op de foto is 11 nog vrij . Is dit mogelijk en wat gaan de kosten worden

Stoppenkast vervangen

Ik wil de meterkast/stoppenkast vernieuwen. En speciale groep voor inductie aanleggen. We hebben nu nog ouderwetse stoppen en 4 groepen. Ik zou graag willen weten wat het kost om dit een beetje te moderniseren.

Uitbreiding van de meterkast

Wij hebben een een volle meterkast maar krijgen een sauna en in de toekomst gaan we ook inductie koken. We hebben dus een uitbreiding van 2 groepen nodig. We leggen zelf de kabels naar de stoppenkast aan. Jullie moeten die dan aansluiten. De witte kast rechts is van de zonnepanelen De infrarood is 3600 watt, en de sauna is ook 3600 watt. De prioriteit ligt bij de extra groep voor de sauna, eventueel de kookgroep voor later.

Stoppenkast vervangen of groep aanleggen

Ik wil graag een extra groep laten aanleggen in mijn stoppenkast, vanwege vele apparaten in de keuken. Ik heb een zeer verouderde stoppenkast (zie foto). Graag hoor ik wat de prijs is voor deze klus en of ik wellicht beter de hele stoppenkast kan laten vervangen en wat daar dan de prijs voor is.

Groep + extra stopcontacten

Beste Electricien, Ik zou graag het volgende willen vragen: Ik zou in onze woning in de platostraat, Amsterdam (jaren 50 woning met nieuwe stoppenkast) de volgende punten willen toevoegen: - Een extra groep toevoegen naar ons toekomstige washok op de eerste verdieping. - de wasmachine en droger willen we naar een kamer op de eerste verdieping verplaatsen. Nu op de begane grond. - Extra stopcontacten toevoegen in twee kamer. - 2 x 2 stopcontacten in de waskamer (waar ook de extra groep willen laten installeren) - 3 x 2 stopcontacten in de werkkamer op de tweede verdieping (verleggen van een bestaand stopcontact) - 1 x installatie van een ventilator in de waskamer Zouden jullie hier een offerte voor willen maken? Wanneer kunnen jullie langskomen om de woning te bekijken?

Vervangen stoppenkast

Meterkast moet worden voorzien van een nieuwe groepenkast inclusief 2 extra groepen. 1 krachtstroom incl. kabel naar de keuken en 1 groep voor de airco met een nieuw aan te leggen stopcontact met aarde.

Stoppenkast vervangen

Ik heb nog een oude stoppenkast welke ik graag wil vervangen met een nieuwe. Ook zou ik een groep extra willen ivm electrisch koken.

Partners

Partners van Casius