Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoppenkast aanpassen en elektra aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoppenkast aanpassen en elektra aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoppenkast aanpassen en elektra aanleggen

Stoppenkast aanpassen en elektra aanleggen

Mijn oude stoppenkast in een woonark heeft slechts 2 groepen. Ik zou nog 1 of 2 groepen willen laten aanleggen, bijvoorbeeld voor een inductie kookplaat, airco, etc. Daarbij zou ook de bijbehorende bedrading + stopcontacten aangelegd moeten worden.

Nieuwe stoppenkast met extra groep

Ik wil de elektra aanpassen in de woning. De bestaande stoppenkast wil ik vervangen en 1 extra groep moet erbij.

Elektriciteit in de woning aanpassen

In maart krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. In deze woning willen we de stoppenkast vervangen, voeding voor rolluiken laten aanleggen, voeding en data bekabeling laten aanleggen voor beveiligingscamera's, inbouwspots laten aansluiten i.c.m. dimschakelaars, extra schakelaars en stopcontacten laten aanbrengen etc.

Elektra aanpassen voor inductiekoken

Extra groep in stoppenkast in verband met de aanschaf van een inductie kookplaat.

Groepenkast en elektra vernieuwen

Voor een renovatieproject ben ik op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe groepenkast kan aanleggen en het elektra binnenshuis kan aanpassen en aanleggen. Er is daar krachtstroom aanwezig en een oude stoppenkast.

Krachtstroom aanleggen

Stoppenkast aanpassen, kabel van stoppenkast (in gang ) naar keuken, krachtstroomaansluiting op plek elektrisch fornuis/oven.

Stoppenkast verplaatsen en aanpassen

Ik wil een stoppenkast in de garage op de begane grond. Nu enkel alleen 1 220v kabel voor lichtnet. Hoe kunnen we daar een voor voorziening voor treffen.

Groepenkast aanpassen

Wat gaat het kosten als ik een woning met een 12 stoppenkast zodanig aangepast wil hebben voor 3 totale huishoudens met ieder een eigen kookplaat en apparatuur? De woning zal 3 woonlagen gaan krijgen en hiervoor zal er 3 keer 25 ampere geplaatst moeten worden.

Elektriciteit in de keuken aanpassen

In ons nieuwe huis hebben we een oude stoppenkast en deze willen we graag laten vernieuwen. Mogelijk met een groep uitbreiden. Een nieuw te plaatsen keuken contact van 7200 watt maken voor de inductiekookplaat plus mogelijk extra contactpunten nader te bepalen. Er zit nu ook een inductiekookplaat. Alleen een vaatwasser komt erbij en daar moet een apart stopcontact voor komen. Maandag 25 juli krijgen we de sleutel en dan wil ik het graag zo snel mogelijk uitgevoerd krijgen. Kunt u mij helpen?

Groepenkast aanpassen

Ik wil de stoppenkast van 3 groepen naar 6 groepen hebben. Er moet een nieuwe, grotere kast komen of een extra kast van drie groepen. De woning is van 1975.