Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopkontakt in meterkast t b v KPN? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopkontakt in meterkast t b v KPN. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopkontakt in meterkast t b v KPN

Stopkontakt in meterkast t.b.v. KPN

In de meterkast moet een stopcontact voor de KPN internet aansluiting worden gemaakt, vóór 9 juli. De kast heeft houten achter- en zijwand.

Meterkast aanpassen bij een recreatiewoning

Ik koop een recreatiewoning en wil daar een nieuwe keuken met inductie kookplaat. Wat kost aanpassen meterkast en leggen stopkontakt

Krachtstroom in de keuken installeren

We hebben een andere keuken en willen electrisch gaan koken, hiervoor is een krachtstoom aansluiten nodig in mijn meterkast. Direct aan de andere kant van de meterkast, in de woonkamer, moet dan een perilex stopkontakt komen. Mag ik vragen wat de totaalkosten zijn voor deze installatie all inn ?

Groepenkast vervangen

Ik wil weten wat het mij gaat kosten als ik een groepenkast voor 8 groepen laat plaatsen, tevens moet er een stopkontakt bij zitten voor de andere items zoals bel, modem in de meterkast. Graag wil ik weten welk merk groepenkast, de kosten van de groepenkast en het arbeidsloon. Graag alles apart op de offerte.

Stroom aansluiting voor inductiekookplaat

Vanuit meterkast op groep of op nieuwe groep stroom naar keuken installeren met 5 polige stopkontakt voor inductie kookplaat.

Krachtstroom 380 v leiding afmonteren

Krachtstroomkabel 5aderig - is gelegd van meterkast naar garage. Gaat om aansluiting meterkast maken voor krachtstroom incl. materiaal. Stopkontakt garage maken incl. materiaal.

Stopkontakt in meterkast plaatsen

Eenvoudig klusje. Bij ons in de meterkast willen wij graag een stopkontakt geplaatst hebben voor de modem/router. Nu lopen er verlengsnoeren door onze gang. Dus alleen het maken van een stopcontact in de meterkast.

Aanpassen elektra

Er zijn twee punten inzake de elektra: 1. In de meterkast wil ik graag twee stopkontakten laten maken. 2. Na kortsluiting werkt een stopkontakt niet meer, omdat er geen spanning meer op het betreffende stopkontakt staat ga ik uit van een probleem met de kabel of stop (het is een aparte groep in de meterkast).

Groep toevoegen in meterkast aansluiten kookplaat

Vanuit de meterkast een stopkontakt aanleggen voor een elektrisch kookapparaat. Standaard elektriciteit, geen krachtstroom. Groep toevoegen aan meterkast.

Het aanleggen elek/krachtstroomkabel ...

Het aanleggen elek/krachtstroomkabel vanuit meterkast n/keuken, afst.ongev.20mtr tbv. inductiekookplaat. Perilexstekker/stopkontakt aanwezig.