Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontacten verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontacten verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontacten verplaatsen

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwe stopcontacten aanleggen ivm nieuwe keuken, dit zijn er 4 Stopcontact aanleggen slaapkamer. Dit is er 1.

Verplaatsen stopcontacten

Ik wil 4 stopcontacten in de woonkamer verplaatsen. I.v.m. planning verbouwing liefst op dinsdag 30 juni

Stopcontacten verplaatsen

Voor het monteren van mijn keuken (maandag) is mij vanmorgen verteld dat mijn stopcontacten ong. 30 cm lager moeten.

Sleuf in betonnen plafond frezen en drie stopcontacten naar beneden halen

Ik wil graag drie stopcontacten naar beneden halen (30 cm boven de vloer) en een sleuf in een plafond maken om lichtpunt te verplaatsen. Het zou mooi zijn wanneer dit voor 3 juni 2020 kan plaatsvinden.

Nieuwe stopcontacten plus verzwaren meterkast

verplaatsen stopcontact, maken nieuwe stopcontacten tbv keuken, verzwaren meterkast, vervangen oud stopcontact

Twee stopcontacten verplaatsen

In onze a.s. nieuwbouwwoning zouden wij graag twee stopcontacten enkele tientallen cm willen verplaatsen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Verplaatsen stopcontacten

Wij hebben een woning gekocht waar de stopcontacten nu op zo'n 1-1,2 meter hoogte zitten en deze willen wij graag naar 30 cm hoogte. Het gaat om 8 stopcontacten. Begin juli zouden wij willen beginnen.

Stopcontactdoos verplaatsen

Ik wil graag de stopcontactdoos in betonnen keukenmuur op zelfde hoogte ongeveer 80 cm naar rechts verplaatst hebben in woning in Amsterdam. Doos heeft nu twee stopcontacten en een punt voor knop afzuigsysteem, dus drieluik. Wat zou dat kosten? Afdichten muur kan ik zelf. Eventueel een derde stopcontacten erin dus dan wordt het geen drieluik maar een vierluik. Wat zou dat nog extra kosten? Hoor het graag.

Vervangen en aanpassen van elektra

Het is een bestaande woning. Elektra vervangen van de begane grond. Spotjes in plafond. 26 spotjes totaal. groepenkast moet uitgebreid woeden want er komt een oven bij. Wasmachine gaat naar de zolder toe i.p.v. de bijkeuken en er komt ook een droger bij op de zolder. Stopcontacten in de keuken verplaatsen.

Verplaatsen stopcontacten

Verplaatsen van stopcontacten in betonnen wanden, deze moeten naar beneden gefreesd worden per stopcontact 1 meter ongeveer en 2 dozen geboord worden per stopcontact in de betonnen muur. Het gaat om 12 stopcontacten en nieuwe bedrading.

Partners

Partners van Casius