Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontacten verlagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontacten verlagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontacten verlagen

Stopcontacten verlagen

Wat kost het om 3 of 4 stopcontacten te verlagen/verplaatsen? Het betreft een betonnen draagmuur.

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwbouwhuis wordt in juni opgeleverd. 2 stopcontacten bevinden zich op 300 mm van de vloer. Dit is te hoog i.v.m. plaatsing keuken. Daarom verlagen (max. hoogte wandcontactdoos 150 mm) noodzakelijk. 1 stopcontact in betonnen muur, 1 in Gibo muur.

Verplaatsen van stopcontacten

Graag zou ik een vrijblijvende prijsindicatie willen ontvangen voor het verlagen van onze 3 0f 4 stopcontacten in de huiskamer . Deze zitten nu op ongeveer op 1 meter en zou deze graag lager 30 cm willen hebben. Onze muren worden eind april glad gestuct en zou mooi zijn als deze lager geplaatst kunnen worden Het zijn niet geaarde stopcontacten met per stopcontact (dubbel) twee aansluiting voorapparatuur. Muren zijn beton, er zal sleuven moeten worden gefreezt. Wij wonen in houten. Omgeving Utrecht met vriendelijke groet,

Gaten boren in betonnen muur voor wandcontactdozen

Wij verlagen in ons appartement de stopcontacten. De sleuven hier naartoe voor de draden en PVC zijn al gemaakt. Door de betonnen muur komen wij zelf met onze boren niet door de muur heen. Het gaat om ongeveer 14-18 gaten. Graag een diamanten boorkop meenemen!

Vervangen van elektra

Vanwege het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik graag de elektra laten aanpassen aan de huidige behoeftes, waaronder kookeiland met kookplaat waarbij mogelijk een perilex aansluiting nodig is. Daarnaast zou ik graag alle stopcontacten op de begane vloer in elk geval willen verlagen en laten vernieuwen. In de woonkamer moeten er 4 stopcontacten verlaagd worden. En in de gang is nu geen stopcontact maar zou ik er wel graag 1 bij willen hebben. Op de overige vloeren zou ik graag de stopcontacten willen laten vernieuwen, waar nodig. Controle/vervanging van groepen kast of die nog voldoet aan de moderne tijden zie ik ook graag gebeuren Het gaat om een eengezinswoning uit de jaren '80 met kruipruimte De werkzaamheden zouden we graag in de week van 19-3 tot 23-3 uitgevoerd willen hebben. Dit staat nog niet vast en zou ook in overleg later kunnen. Laatste vraag: we zijn ook aan het kijken om vloerverwarming te laten installeren. Weet je of jij daarvoor ook nog zaken moet aanpassen qua elektra?

Stopcontacten verlagen

Ik zou graag mijn stopcontacten willen verlagen. Het gaat om 2 stopcontacten op ongeveer 1 meter hoogte. Zou deze graag tot op ongeveer 20 cm van de grond willen hebben en laten inbouwen.

Stopcontacten infrezen

Ik wil graag 6 opbouw (dubbele)stopcontacten van 1.00 meter hoogte verlagen naar vloerniveau. En dan inbouwexemplaren aanbrengen. 1 nieuw stopcontact aanleggen. De werkplek is goed bereikbaar.

Vervangen van elektra

Wij hebben een standaard tussenwoning gekocht van 1970. Er zouden 2 stopcontacten verlaagd moeten worden in de woonkamer. Bovendien is er één lichtpunt in het plafond dat we ook verplaatst zouden willen zien. Ik was aan het rondkijken op jullie website en ik vroeg me af hoeveel het zou kosten om onze woning ook van gehele nieuwe elektra te voorzien. Ik weet dat er geen aarding is in het huis en de groepenkast werkt nog met oude stoppen. Wij ontvangen pas op 15 januari de sleutels van het huis maar aangezien wij heel wat klussen voorzien -en elektra voor het stuken dient te gebeuren- willen wij een idee hebben van alle kosten. Het verlagen van de stopcontacten moet sowieso gebeuren, het lichtpunt en de elektra/groepenkast/aarding afhankelijk van de prijs.

Stopcontacten verlagen

Wij hebben onlangs een huis gekocht en zouden daar graag het volgende willen doen: De stopcontacten in de woonkamer op 5 plekken verlagen en weer dichtsmeren zodat het geschilderd kan worden. Kunnen jullie hier een prijsopgaaf voor sturen?

Sleuven frezen en dozen boren in muur en plafond

Betreft het verlagen (50 cm) van 4 stopcontacten in woonkamer. Eventueel in de vloer 1 afvoer en waterleiding verplaatsen in overleg. Afval wordt door klant gedaan. Vakman levert het materiaal. Zo snel als mogelijk.

Partners

Partners van Casius