Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontacten plaatsen voor nieuwe keuken extra groep in meterkast plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontacten plaatsen voor nieuwe keuken extra groep in meterkast plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontacten plaatsen voor nieuwe keuken extra groep in meterkast plaatsen

Extra stopcontacten en extra lichtpunt op zolder maken

Ik zou graag een extra lichtpunt met een schakelaar en 2 tot 4 wandcontactdozen extra willen op zolder aangezien daar na het plaatsen van dakkapellen een extra kamer is gerealiseerd. Ik heb geen idee of dat kan met het bestaande of dat er een nieuwe groep in de meterkast geplaatst moet worden. Er zit nu 1 lichtpunt en er zitten drie wandcontactdozen maar die zijn voor de boiler en de wasmachine ( die op een aparte groep alleen zit, als het goed is )

Stopcontacten lager plaatsen

4 stopcontacten naar beneden plaatsen. In betonnen muur

Vervangen groepenkast en toevoegen van stopcontacten

Met het plaatsen van een nieuwe keuken is het noodzakelijk mijn groepenkast te vervangen. Daarbij moeten er mogelijk een aantal stopcontacten worden vervangen en opnieuw worden aangelegd. Mijn wasmachine is nu niet op een aparte groep aangesloten. In mijn nieuwe keuken zit een elektrische oven en een vaatwasser. Er komt een aparte magnetron. De woning is oud en door verbouwing en verlaagde plafonds is het niet duidelijk hoe het is verdeeld.

Indie nodig plaatsen aardlekschakelaar

Extra groep plaatsen i.v.m. kunnen gebruiken van oven een perilex aansluiting en vier tot zes nieuwe stopcontacten realiseren. Er zit ook geen aardlekschakelaar of aardpen in.

Enkele stopcontacten plaatsen

Plaatsen van twee of drie extra stopcontacten voordat de nieuwe keuken komt. Dat zal ergens in maart zijn.

Vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen

Ik ben benieuwd wat het vernieuwen van de elektra bedrading in mijn oude huis (ongeveer) kost, plus het aanleggen van nieuwe groepen. Nu heb ik er vier en wil er graag 6+? (Indien mogelijk), plus de draden voorbereiden op de later geplande klus van het naar beneden brengen van de stopcontacten. Hoor jullie graag.

Vervangen complete elektra en groepenkast

Vervangen en uitbreiden van de groepenkast in een woning uit 1955. De kast bestaat uit 4 zekeringen zonder aardlekschakelaar en vervangen worden door een moderne groepenkast, die ook is geschikt voor een inductie kookplaat. Ook moet de bedrading worden vernieuwd, deze loopt nu in koperen buizen tussen de houten verdiepingsvloeren en op plaatsen buiten de muur, dit moet worden ingefreesd en ik wil er meer stopcontacten bij.

Vervangen elektra

Ik wil graag in elke kamer extra stopcontacten laten plaatsen en meer lichtpunten in het plafond waar ze nu op de muur zitten (5 wandlampen).

Plaatsen extra groep tbv inductie

Extra groep voor inductieplaat. Er moet een perilexcontact geplaatst worden. De afstand tussen meterkast en inductiekookplaat is maximaal 3 m. Er is geen kruipruimte. Het is allemaal schoon werk. Als de oven eruit wordt gehaald kunt u bij de stopcontacten.

Extra stopcontacten plaatsen ten behoeve van rolluiken

Wil 4 extra stopcontacten plaatsen ten behoeve van stroom voorziening van rolluiken het gaat om dubbele stopcontacten. 2 op de 1e verdieping en 2 op de 2e verdieping. De dichtbij zijnde bestaande stopcontacten zitten op 1 tot 2.50 meter met afstand van de stopcontacten die moeten worden geplaatst. Graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius