Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra stopcontacten aan maken op de zolder en in een slaapkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra stopcontacten aan maken op de zolder en in een slaapkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra stopcontacten aan maken op de zolder en in een slaapkamer

Ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien

In mijn woning zijn er ongeveer 10 ongeaarde (dubbele) stopcontacten die ik tot geaarde stopcontacten wil maken

Herindeling groepenkast en inductie gereed maken

Ik zoek een vakman die de groepenkast kan herindelen. Ik heb voor de zonnepanelen en de wasmachine een aparte groep nodig. Hier zijn nu lampen en stopcontacten op aangesloten. Dit moet dus gehergroepeerd worden. Liefst op zo'n kort mogelijk tijds bestek. daarbij ga ik ook inductie koken. Hiervoor is er een perilex aansluiting nodig. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt 5 a 6 meter.

Extra stopcontacten aan maken op de zolder en in een slaapkamer

Ik zou graag stopcontacten willen hebben in onze berginghok/zolder. Hier hebben we helemaal geen stopcontacten. (Wel stroom). ook is er maar 1 stopcontact in onze slaapkamer en we willen daar 2 extra bij.

Frezen stopcontacten in beton

4 Stopcontacten 120 centimeter lager plaatsen (beton) Gootje eraf, sleuf maken draad erin en dichtsmeren.

Vervangen meterkast en elektra van gehele woning

Wij zijn verhuisd naar een appartement uit de jaren 60 en zijn dit aan het verbouwen. Er hangt een ouderwetse meterkast die ik graag wil laten vervangen en daarbij alle oude elektra. Er zullen ook stopcontacten geplaatst moeten worden. Ik nodig de vakman graag even uit om de situatie te bekijken zodat hij op locatie een offerte kan maken.

Stopcontacten plaatsen

Ik wil graag enkele stopcontacten laten plaatsen: stopcontact 1: in de keuken, stopcontact moet verplaatst worden. stopcontact 2: ook in de keuken, stopcontact werkt niet, staat geen stroom op. Werkend maken. Alvast bedankt voor uw offerte.

Extra groep voor eventueel jacuzzi en buitenverlichting

Vanaf de meterkast een extra groep maken en 3 stopcontacten maken buiten

Extra groep en stopcontacten

Uitbreiding van aantal groepen en stroomverziening maken voor airco derde verdieping huis en stroomverziening airco woonkamer op eerste verdieping, hier zit ook de elektra meter.

Nieuwe elektra ivm verbouwing keuken

In verband met een verbouwing van de keuken ben ik op zoek naar een elektricien die nieuwe groepenkast kan installeren, nieuwe leidingen kan trekken en nieuwe stopcontacten kan maken voor in de keuken. Ik wil graag een afspraak maken voor een elektricien voor een offerte.

Vervangen elektra

Elektra aanpassen in appartement van 100 m2. Ongeveer 20 spots en 20 wandlampen maken met schakelmateriaal (exclusief). Diverse stopcontacten plus 8-10 extra groepen i.v.m. keuken, wasmachine, droger en installaties.

Partners

Partners van Casius