Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontacten aarden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontacten aarden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontacten aarden

Stopcontacten aarden en groepenkast uitbreiden

Graag wil ik de volgende klussen offerte voor: * stopcontacten aarden plus 2 stopcontacten vervangen door een tweevoudige stopcontact met usb. * offerte: groepenkast uitbreiden i.v.m. inductie plus bijbehorend stopcontact en elektra naar groepenkast.

Drie stopcontacten aarden

Ik wil voor de veiligheid en het plaatsen van een airco met buitenunit 1 kamer laten voorzien van geaarde stopcontacten. Het gaat om 3 stopcontacten. Mogelijk moet hiervoor een nieuwe groep worden aangelegd. Er is niet veel ruimte voor een extra groep. Er is reeds een groep voor de waskamer, wasmachine en droger, op dezelfde verdieping aanwezig, 2e verdieping.

Stopcontacten laten aarden

Ik wil een aantal stopcontacten laten aarden. Het gaat om 5 stopcontacten in een 40 m2 klein woninkje. De woningbouwvereniging heeft het goedgekeurd en wil wel een officieel rapport ervan ontvangen. Het is een huurhuis. Ik moet het zelf betalen.

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen (eventueel wand plaatsen en meterkast wegwerken). Daarnaast alle elektra bedrading in huis aarden. 3 extra stopcontacten realiseren woonkamer

Vervangen stoppenkast en aarden van stopcontacten woonkamer

Ik ben bezig met de aankoop van een woning waar een oude stoppenkast in zit en alleen de keuken geaard is. Met het oog op de wens om ook zonnepanelen aan te schaffen is deze denk ik wel aan vervanging toe. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de kast door een modernere variant, en daarbij ook het aanbrengen van aarde in de woonkamer (volgens mij 5 stroompunten). Bijgevoegd een foto van de kast. Met vriendelijke groet, Mark Hamstra

Groepenkast vervangen

Ik zou graag een kostenindicatie ontvangen voor vervanging van de stoppenkast voor een modernere variant. Kleine opsomming van de zwaardere apparaten keuken: - fornuis inclusief oven, 90 cm, breed 3,2kw - vaatwasser - quooker 2200 watt - koffieapparaat 1350 watt Zolder: - wasmachine - droger Daarnaast heb we in het huis geen geaarde stopcontacten gezien. Graag advies over hoeveel stopcontacten geaard moeten worden en wat het kost om deze te aarden. Het huis is gebouwd in 1984. Bijgevoegd een foto van de stoppenkast. We gaan naar verwachting medio november/december hier woning.

Stopcontacten aarden

In mijn huurwoning wil ik in (in ieder geval) de studeerkamer de stopcontacten (twee wandcontactdozen) aarden in verband met het aansluiten pc. Bij de verlichting is volgens mij (90% zeker) een aarde aanwezig. Achter de wandcontactdozen niet. Omdat het een huurwoning is, moet het wel aan allerlei certificeringen voldoen denk ik.

Aardlekschakelaar vernieuwen en stopcontacten aarden

Ik wil in de groepenkast een stopcontact laten aanbrengen, de aardlekschakelaar vernieuwen en het net laten controleren op eventuele lekstromen. Los daarvan een offerte voor het vervangen van de oude stopcontacten op de begane grond en verdieping, voor randaarde stopcontacten. Het is een 30 jaar oude installatie. Graag uw advies en offerte voor het vernieuwen van de aardlekschakelaar en het aarden van de stopcontacten.

Stopcontacten laten aarden

Ik wil graag een aantal stopcontacten in mijn woning aarden. Het betreft 2 in de woonkamer en 1 in de werkkamer. De aarding is nu alleen in de keuken en badkamer.

Stopcontacten en extra groepen plaatsen

1. Verlagen van 3 bestaande stopcontacten 2. Aanbrengen 8 nieuwe stopcontacten 3. Uitbreiden meterkast met 2 groepen 3. Stopcontacten in de keuken (waarvan 3 nieuw, zie punt 2, en 3 bestaand) van groep wijzigen + stopcontacten aarden (aanbrengen op groep 1, 5 en 6) 4. In de bijkeuken 1 stopcontact + aarden (zie punt 2) aanbrengen op groep 4.