Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact verplaatsen

Stopcontact verplaatsen

Al werkend stopcontact voor inbouwoven moet worden verplaatst omdat de nieuwe inbouwovens dieper zijn dan de oude die ik moet vervangen. Het stopcontact zit in het midden achter.

Stopcontact verplaatsen

We willen een grote kast plaatsen, stopcontact is dan niet meer bereikbaar. Stopcontact verplaatsen naar boven de kast (ongeveer op hoogte van 220 cm). Dus inclusief maken van sleuven, wand contact doos plaatsen, eventueel nieuwe draad trekken vanuit meterkast, etcetera Dichtsmeren sleuven met nieuwe leiding kan ik nadien eventueel zelf wel. Omgevingsfactoren: - Verplaatsing ongeveer 1 meter - Afstand tot meterkast minimaal, zit aan de andere kant van de muur - Muur is soort gips of kalksteen, geen beton, heel zacht, eenvoudig om sleuven te maken - Huis is ruim 1 jaar oud, dus bedrading en meterkast is modern

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact 20 tot 30 cm vertical verplaatsen. Ondergrond is denk ik Gasbeton.

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwbouwhuis wordt in juni opgeleverd. 2 stopcontacten bevinden zich op 300 mm van de vloer. Dit is te hoog i.v.m. plaatsing keuken. Daarom verlagen (max. hoogte wandcontactdoos 150 mm) noodzakelijk. 1 stopcontact in betonnen muur, 1 in Gibo muur.

Wandcontactdoos verplaatsen

Er is 1 stopcontact in de keuken welke 1 meter naar links verplaatst moet worden. Het stopcontact bevindt zich in een betonnen muur.

Stopcontact verplaatsen

Ik wil een stopcontact in de keuken 1 meter naar links verplaatsen. Het stopcontact bevindt zich in een betonnen muur.

Verplaatsen van stopcontacten

Graag zou ik een vrijblijvende prijsindicatie willen ontvangen voor het verlagen van onze 3 0f 4 stopcontacten in de huiskamer . Deze zitten nu op ongeveer op 1 meter en zou deze graag lager 30 cm willen hebben. Onze muren worden eind april glad gestuct en zou mooi zijn als deze lager geplaatst kunnen worden Het zijn niet geaarde stopcontacten met per stopcontact (dubbel) twee aansluiting voorapparatuur. Muren zijn beton, er zal sleuven moeten worden gefreezt. Wij wonen in houten. Omgeving Utrecht met vriendelijke groet,

Stopcontact verplaatsen

1 stopcontact verplaatsen van links in de keuken ongeveer 1 meter naar rechts.

Stopcontact verplaatsen en stuken

Het betreft het verplaatsen van een stopcontact, zodat deze achter afzuigkap zit. Dit zal ongeveer 10 cm zijn. Hierna zal een gedeelte van 8 m2 gestuukt te worden.

Tv en audiokabels infrezen, coax aansluitdoos verplaatsen

De tv wordt opgehangen en alle kabels moeten via een gat achter de tv naar de kast links worden ingefreesd. Ook de aansluitdoos van de coaxkabel moet achter de tv worden verplaatst en het stopcontact ook.

Partners

Partners van Casius