Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een stopcontact verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een stopcontact verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een stopcontact verplaatsen

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwe stopcontacten aanleggen ivm nieuwe keuken, dit zijn er 4 Stopcontact aanleggen slaapkamer. Dit is er 1.

Verplaatsen internet wandcontactdoos (binnen 1 meter)

Oude wandcontactdoos van oude telefonie aansluiting hangt een internetkabel los aan vast op het midden van de wand. Wil deze graag en verplaatsen en ter vervanging een nette nieuwe internet wandcontactdoos eventueel mét stopcontact indien mogelijk

Verplaatsen stopcontact

In onze nieuwbouwwoning moet een stopcontact verplaatst worden. Het gaat om een dubbele wandcontactdoos die vanwege een tekenfout van de aannemer niet op de goede plek zit. De aannemer wil het probleem alleen niet oplossen, dus moeten wij het nu zelf regelen. De muur moet dus open en weer dicht. Ik ben ook bezig om een schilder te contracteren. De spatplaat zal tijdelijk worden verwijderd door de keukenleverancier.

Verplaatsen van stopcontact

Ik zou graag 1 stopcontact naar links verplaatsen zodat mijn bed in de slaapkamer mee naar links kan. Nu komt het hoofdbordt tegen het stopcontact aan. Het liefste zou ik dit zonder frezen doen.

Een stopcontact verplaatsen

Graag één stopcontact verplaatsen (zit nu laag bij de plint, maar moet op minimaal 1,18 hoogte komen i.v.m. plaatsing nieuwe koelkast (die 91 cm breed is), die precies van muur tot muur loopt. Koelkast past, maar het stopcontact zit dan in de weg! Vandaar dat deze hoger of op een ander plaats wil.

Stopcontact verplaatsen dus frezen en muur weer dichten

Stopcontact verplaatsen in muur + freezen en dichtmaken. 40 cm

Nieuwe stopcontacten plus verzwaren meterkast

verplaatsen stopcontact, maken nieuwe stopcontacten tbv keuken, verzwaren meterkast, vervangen oud stopcontact

Vervangen elektra, uitbreiden groepen

Hallo, we hebben net een jaren 30 woning gekocht en deze moet volledig gerenoveerd worden.We willen graag alle elektra vervangen en het aantal groepen uitbreiden. Daarnaast moeten we alle stopcontact punten verplaatsen en uitbreiden. Woning heeft 3 verdiepingen en is in totaal 140 m2.

Verplaatsen stopcontacten

Verplaatsen van stopcontacten in betonnen wanden, deze moeten naar beneden gefreesd worden per stopcontact 1 meter ongeveer en 2 dozen geboord worden per stopcontact in de betonnen muur. Het gaat om 12 stopcontacten en nieuwe bedrading.

stopcontacten verplaatsen en meterkast vervangen

Ik was benieuwd of jullie mij eventueel kunnen helpen bij het volgende. Ik wil graag wat werk laten verrichten aan wat stopcontacten: 1. 2 stopcontacten waarbij de 1 net 2 cm hoger zit -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen waar nodig 2. stopcontact maken voor 2 kabels die nu uit de plint komen -> stopcontact net boven de plint 3. 2 stopcontacten die nu deel over elkaar heen zitten (afdekplaat afgezaagd om het passend te maken) -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen 4. stopcontact met oude telefoon aansluiting -> helemaal wegwerken 5. herstel stucwerk rondom een stopcontact. Ik ga zelf alle muren schilderen Mijn stoppenkast moet ook nog volledig vervangen worden maar dat volgt later als ik ook de keuken vervang.

Partners

Partners van Casius