Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

1 stopcontact verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 1 stopcontact verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 1 stopcontact verplaatsen

Glasvezel aansluiting verplaatsen en stopcontact in meterkast

Glasvezel aansluiting verplaatsen van woonkamer naar de meterkast, dit zou betekenen dat er ook een stopcontact in de meterkast moet komen.

Groepuitbreiding voor inductie koken

Krijg nieuwe keuken begin december. Ga inductie koken, moet een nieuwe groep bij. Ook verplaatsen van een stopcontact. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte.

Toevoegen groep meterkast, een aantal stopcontacten plaatsen en perilex verplaatsen

Wij hebben een aantal elektra klussen aan huis 1x perilex verplaatsen 1x 1 voudig stopcontact v.v. aparte groep tbv oven 1x 1 voudig stopcontact tbv wasemkap 3x 1voudig stopcontact tbv verlichting 1x 1 voudig stopcontact v.v. aparte groep tbv vaatwasser 2x 2 voudig stopcontact boven werkblad beton 2x 2 voudig stopcontact boven werkblad 1x groepenkast 9 groeps

Stopcontacten verplaatsen en nieuwe plaatsen

In mijn woning wil ik 6 stopcontacten verplaatsen het gaat om ongeveer 1 meter. Daarnaast moet er een extra stopcontact aanleggen.

Verplaatsen stopcontact keuken

I.v.m nieuwe keuken moet stopcontact omhoog gezet worden, zodat o.a stekker van de afzuigkap er in kan. Zit nu 1 cm boven aanrechtblad, en zou zo'n 50 cm omhoog moeten. Is een opbouw met 2 stopcontacten, zou het liefst er 3 of 4 van maken. De offerte graag inclusief materiaal.

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact in keuken verplaatsen.

Verplaatsen stopcontacten

3 dubbele stopcontacten en 1 enkele stopcontact verplaatsen in de woonkamer. Circa 1.0 meter naar beneden verplaatsen.

Verplaatsen van een stopcontact

Het stopcontact in de achterkamer moet ongeveer 10 cm naar rechts ,zoveel mogelijk naar de deuromlijsting verplaatst worden.

Stopcontacten verleggen

Ik heb een huis gekocht waar de stopcontacten op 'verkeerde' plekken zitten. Wat kost het om een stopcontact te verplaatsen? Graag de totale prijs inclusief eventuele voorrijkosten.

Verplaatsen van één of 2 stopcontacten

Het verplaatsen van 1 of 2 stopcontacten in een slaapkamer op de eerst verdieping van een eengezinswoning. In verband met het bouwen van een nieuwe wandkast. Van de 2 is er 1 stopcontact dat we zeker willen verplaatsen, de andere willen we waarschijnlijk afdekken met een afdekplaatje.

Partners

Partners van Casius