Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact verleggen in een betonnen wand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact verleggen in een betonnen wand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact verleggen in een betonnen wand

Stopcontact verleggen in een betonnen wand

Ik wil een stopcontact verleggen in een betonnen wand. Deze moet 140 cm lager worden. Ook moet er een 3 x 230 volt stopcontact aangesloten worden op ongeveer 10 cm hoogte.

Stopcontact verleggen in een betonnen wand

Ik wil een stopcontact laten verleggen in een betonnen wand. Er zit binnen 3 meter afstand reeds een bestaand stopcontact, die overbodig is. Het nieuwe stopcontact dient een inbouw stopcontact te zijn

Aanleggen en verplaatsen van wandcontactdozen

Mijn nieuwbouw woning wordt op 3 mei as. Opgeleverd zonder een keuken maar wel met vrijwel alle benodigde stopcontacten op enkele kale wanden. Ook alle andere leidingen zijn al geïnstalleerd. Eind mei wordt de nieuwe keuken die ik besteld heb geleverd en geïnstalleerd. De keukenspecialist gaat ervan uit dat op moment van keukeninstallatie alle stopcontacten op een bepaalde hoogte in de wand al aanwezig zijn. Hiervoor is een tekenschema door de keukenspecialist geleverd met alle details van de posities per stopcontact. Ik stel vast dat circa 4 stopcontacten in de keuken verplaatst moeten worden omdat ze net niet op de juiste plek staan, enkele stopcontacten daarvan bevinden zich in een gips-wanden en enkele stopcontacten zitten direct in betonnen wand. Twee (2) nieuwe stopcontacten moeten aangelegd worden in gips- of gasbeton wand door een paar bestaande stopcontacten te verlengen of door te lussen. De tekening met de posities van alle stopcontacten in de keuken die ik van de keukenspecialist heb ontvangen kan ik je emailen als dat nodig is. De oude posities van de huidige stopcontacten kan ik eveneens emailen zodat je kunt bepalen hoeveel werk het is. Uiteraard ga ik ervan uit dat na verplaatsen of verleggen van de stopcontacten de achterliggende wand netjes glad afgewerkt wordt zodat ik daarna een soort keukenbehang daar op kan plaatsen. Overige aandachtspunten: het stopcontact dat met de grootste afstand verplaatst wordt moet circa 75 cm verderop staan. Eén stopcontact hoeft slechts 30 cm. Verplaatst te worden. Tevens moet er drie dozen van de UTP kabel afgemonteerd worden. De kabels zijn op de juiste plek maar moeten alleen afgemonteerd worden. De contactdozen mee leveren. Uiterlijk tweede week mei uitvoeren, voor 17 mei.

Elektra in een betonnen muur frezen

Wij willen een zwevende wandmeubel ophangen met daarin het stopcontact en tv/radio punt/aansluiting zodat er in de kast, (onder en boven) geen gaten komen. De tv willen we aan de muur hangen. Deze kabels moeten worden weg gewerkt in de muur zodat deze niet zichtbaar zijn en in de zwevende wandmeubel uitkomen. - een stopcontact verplaatsen (of splitsen) 60 cm verder op - TV en Radio aansluiting verplaatsen naar 60 cm verderop - nieuwe draden trekken voor het stopcontact en tv/radio punt mocht deze te kort zijn - sleuven in de muur om alles te verleggen frezen met water in verband met een bewoonde woning - kabels van de TV in de muur weg werken met eventueel een kabelgoot of iets dergelijks De wand is een betonnen wand.