Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact plaatsen in meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact plaatsen in meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact plaatsen in meterkast

Plaatsen van stopcontacten

Inbouw stopcontact plaatsen op zolder. Er is een lichtpunt aanwezig. Ook een stopcontact plaatsen in de badkamer.

Stopcontact plaatsen

In de slaapkamer is slechts 1 stopcontact aanwezig. Aan de andere zijde van de slaapkamer is nog een stopcontact gewenst. Graag alles inclusief leveren.

Extra aansluiting maken voor condensdroger

Extra groep aanmaken en een extra stopcontact laten plaatsen voor de droger in de badkamer. Ik heb daarom een stopcontact en groep bij nodig.

Extra groep aan laten leggen

In verband met een electrische oven wil ik een bestaand stopcontact op een aparte groep in de stoppenkast laten plaatsen. Volgens mij zitten er twee aardlekschakelaars in mijn huidige stoppenkast en zitten er 2 groepen per aardlekschakelaar. Er kan nog maximaal 1 groep bij in de kast voor zover ik het kan beoordelen. Graag wil ik weten wat de kosten hiervoor zijn. Vriendelijke groet, Ynse

Extra opbouw stopcontact plaatsen in de meterkast

Een extra opbouw stopcontact plaatsen in de meterkast voor 2 geaarde stekkers. Voor het internet. En checken of er voor een vaatwasser een extra groep moet komen in de meterkast en eventueel een extra stopcontact in de de keuken. Alleen indien nodig.

Stopcontact bij een lichtschakelaar plaatsen

Ik zou graag in de woonkamer een stopcontact geplaatst willen hebben voor de aansluiting van mijn tv. De muur heeft nog geen stopcontact, wel een lichtschakelaar. Kunt u aangeven wat dit ongeveer kost? Alvast bedankt.

Stopcontact voor een inductiefornuis installeren

Er is een 3-fasen stopcontact in de keuken aanwezig, alleen wil ik op een andere plek mn inductie fornuis. Hoeveel kost het om de stekker aan te sluiten op het fornuis en om een nieuwe 3 fasen stopcontact te plaatsen?

Elektraklusjes

Het gaat om het plaatsen van een stopcontact in de badkamer. Momenteel is hier enkel een lichtschakelaar, stopcontact zou ernaast moeten komen. Tevens bekijken van een dubbele lichtschakelaar in de keuken (2 'halve' knopjes, 1e is voor licht keuken, 2e lijkt niks te doen, als deze nergens op aangesloten is deze graag vervangen voor gewone schakelaar). Tevens de combimagnetronoven nakijken, de groepsschakelaar hiervan slaat steeds af bij gebruik (weet niet of het probleem in de magnetronoven of in de groepsschakelaar zit).

Stopcontact plaatsen in meterkast

Stopcontact plaatsen in de meterkast

Extra stopcontacten aanleggen

Wij gaan verhuizen en op mijn nieuwe zolder wil ik zeker 2 extra dubbele stopcontacten laten plaatsen en 1 stopcontact laten verplaatsen. Daarnaast dient er gekeken te worden of er nog een derde contact gerealiseerd moeten worden. De voorkeur gaat uit naar inbouw stopcontacten willen als dat mogelijk is.

Partners

Partners van Casius