Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact plaatsen

Kookgroep aanleggen

Hallo een extra kookgroep aansluiten in de meterkast. Ongeveer 8 meter kabel leggen via de kruipruimte. Een Perilix opbouw stopcontact plaatsen.

Dubbel stopcontact plaatsen

Een dubbel stopcontact in de meterkast plaatsen.

Plaatsen stopcontact meterkast

Ik wil graag een stopcontact laten plaatsen in de meterkast.

Stopcontact plaatsen

Ik wil graag een buitenstopcontact laten plaatsen.

Plaatsen stopcontact in meterkast

In de meterkast moet een dubbele stopcontact geplaatst worden. Weet niet of er een extra groep op moet komen of iets dergelijks. Er is nu geen stopcontact aanwezig in de meterkast

Opbouw of gewone stopcontact plaatsen in meterkast

Ik wil graag twee stopcontacten plaatsen in de meterkast. Er zitten 3 contacten in een soort klik systeem kastje.

Stopcontact plaatsen

We willen graag een stopcontact hebben in de keuken. Deze zal tegen een muur moeten waar niet direct een lichtpunt aanwezig is. Graag willen we advies hebben hoe het beste dit aan te pakken en hoeveel dit gaat kosten.

Nieuwe stopcontact plaatsen

Nieuwe stopcontact aanleggen. Wat is de prijs hiervan? Gaat om een betonnen muur. Wordt dit ook door jullie dicht gemaakt? Het dichtstbijzijnde stopcontact zit iets verder dan 2 meter afstand verwijderd. Het stopcontact komt in de woonkamer, is voor een tv, dus ik denk dat het niet geaard hoeft te zijn. Ik weet niet welke grondsoort wij hebben. Graag een offerte hiervoor.

Extra kookgroep aanleggen

Graag een vrijblijvend offerte voor het plaatsen van een extra kookgroep in een bestaande meterkast voor een inductie kookplaat. Inclusief het plaatsen van een perilex stopcontact. Afstand van meterkast naar de kookplaat is 1,5 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig.

Stopcontact plaatsen in meterkast

Stopcontact plaatsen in de meterkast voor het aansluiten van een modem.