Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact plaatsen

Stopcontact plaatsen

Ik heb recent rolluiken laten plaatsen maar de schakelaar die ik erbij kreeg valt niet in de smaak . In de bovenstaande foto ziet u een schakelaar voor mijn verlichting. Aan de andere zijde van mijn woning heb ik een draaischakelaar die ik zou willen verwisselen met een soortgelijke schakelaar als in de foto. Op dit moment loop de kabel van de draaischakelaar via een stopcontact door mijn woning, en ik zou de kabel graag in mijn muur willen verwerken. De nieuwe schakelaar zal ik ook net zoals in de foto willen verwerken in de muur.

stopcontact meterkast

Graag zou ik een stopcontact in de meterkast willen laten plaatsen. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.

Kabelgoten frezen en extra stopcontact plaatsen

Ik wil graag voor het ophangen van de tv aan de muur een kabelgoot voor alle tv kabels laten frezen in betonnen wand. Ook moet er een nieuw stopcontact hiervoor worden aangebracht. Hier moet ook een extra gleuf voor worden gefreesd vanaf een bestaand stopcontact in de huiskamer. In september gaat mijn huiskamer gestuced worden en de werkzaamheden moeten voor die tijd plaatsvinden. Graag ontvang ik een offerte hier voor.

stopcontact verplaatsen

In verband met nieuwe keuken 1 stopcontact verplaatsen 2 contacten er bij plaatsen (inbouw)ongeveer 3 meter frezen

Extra groep aanleggen voor elektrisch koken

Ik wil in mijn groepenkast twee groepen plaatsen en een twee fase Perilex stopcontact in de keuken i.v.m. inductie koken. leiding is al aanwezig.

Een extra groep voor de vaatwasser plaatsen

Ik zoek een elektricien die een extra groep kan aanleggen in mijn meterkast. Dit is ten behoeve van de vaatwasser. Misschien moet er een kabel worden getrokken, maar dat weet ik niet zeker. Misschien kan het via het bestaande stopcontact.

Diverse aansluitingen (ver)plaatsen

- TV & Internetaansluiting 1 meter naar links verplaatsen - Dubbel stopcontact naar de TV & Internetaansluiting plaatsen -Thermostaat (bedraad) 20 cm naar links verplaatsen - 4 lichtdimmers plaatsen

Elektra laten vervangen

Elektra in gehele woning willen wij laten vervangen. Daarnaast willen wij de meterkast laten uitbreiden. Mogelijk ook nog 1 nieuw stopcontact plaatsen. 1 woonkamer met keuken, 1 badkamer, 5 slaapkamers, 1 bergruimte.

Extra stopcontacten plaatsen

Ik zou graag extra stopcontacten laten aanleggen: - Een dubbel stopcontact op een 15-meter lange wand in de woonkamer (daar zitten er over de gehele lengte nu maar twee dubbele). - Eén of twee dubbele stopcontacten in de slaapkamer. - Eventueel het verplaatsen van de aansluiting van het punt waar de glasvezelkabel in de woonkamer zit een op de televisie wordt aangesloten. De muren zijn, denk ik, van beton en gestuct. Er zal in ieder geval gefreesd moeten worden.

Buitenstopcontact aanleggen

Om een elektrische auto sporadisch thuis op te laden, zou ik graag buiten een extra stopcontact willen aanleggen. Deze komt direct naast de meterkast maar moet nog wel door een muur heen. Als het kan op een extra groep om overbelasting te voorkomen. Wat zouden de kosten zijn voor: - plaatsen extra groep - doorboren muur - aanleggen geaard buitenstopcontact

Partners

Partners van Casius