Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact in meterkast maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact in meterkast maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact in meterkast maken

Stopcontact aanleggen

Zou graag een stopcontact willen laten maken voor mijn vaatwasser. Er zit al een gat in de muur waar een draad in zit naar de meterkast (stroomdraad door trekken).

Stopcontact in meterkast maken

In de meterkast zouden wij graag een stopcontact willen hebben.

Buiten stopcontact installeren en mogelijk verdeelkast vervangen

Op buitenwand van schuur, Locatie Lijndraaier 72, 1625 ZN Hoorn wil ik een spatwaterdichte buitenstopcontactdoos aan de wand geinstalleerd zien. Bovendien dient de verdeeldoos binnen in de schuur m.i. vervangen te worden. Mogelijk een extra groep aan te brengen in meterkast, maar weet ik niet of dit nodig is.

Dubbel stopcontact in de meterkast plaatsen

Ik wil twee stopcontacten laten aanleggen in mijn meterkast.

Stopcontact plaatsen in meterkast

In verband met het aansluiten van internet is het noodzakelijk dat ik twee stopcontacten laat plaatsen in mijn meterkast. Deze bevindt zich in de hal naast de ingang van huis. Ik vroeg me af wat dit kost?

Krachtstroom voor keramisch kooktoestel aanleggen

In de meterkast krachtstroom maken en daarna stopcontact maken in de keuken ongeveer 5 meter van de stoppenkast. Het gaat om een keramisch kookstoestel.

Krachtstroom aansluiting realiseren

Ik wil graag aanleggen krachtstroom bij ons thuis, als een hobby gebruiken lasapparatuur of compressor of een zaagmachine, de afstand van meterkast naar onze garage staat een muur tussen, dus heel dicht bij, maar nauwelijks dat hang er vanaf waar komt te staan, en èèn stopcontact is genoeg, zo ik ben benieuwd wat zou kosten, ik hoor graag verder van u.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten leggen. Er zal een verbinding naar buiten gemaakt moeten worden met een nieuwe groep in de meterkast. De kabel door de hele tuin met 5 aan te sluiten lampen en minimaal 1 plek voor een stopcontact.

Elektra aanpassen voor een inductiekookplaat

Wij willen graag een inductiekookplaat aanschaffen. Er is nog geen krachtstroom in de keuken. Ik ga er vanuit dat er krachtstroom in ons appartement kan worden aangelegd. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen. De afstand van de meterkast naar de keuken is hemelsbreed ongeveer 10 meter. Op de plek achter de keukenkast, onder het blad is reeds een ' normaal' stopcontact aanwezig.

Aanleggen van een stopcontact

Voor mijn afzuigkap wil ik graag een stopcontact laten aanleggen. Ik had begrepen van de woningbouwvereniging dat het stopcontact moet worden aangesloten naar de meterkast. De meterkast bevindt zich achter de muur waar dit stopcontact moet komen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius