Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact in meterkast maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact in meterkast maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact in meterkast maken

Stopcontact plaatsen meterkast

Wij hebben twee stopcontacten nodig ivm aansluiting van glasvezel. Momenteel geen stopcontact in meterkast aanwezig.

UTP kabel leggen en contactdoos aansluiten

Ik wil graag bij ons in de woonkamer achter de tv een dubbele contact doos vervangen door een combi doos met een stopcontact en een UTP kabelaansluiting. Hierbij ook de bedrading aanpassen en doortrekken voor de UTP aansluiting naar de meterkast (ongeveer 15 meter). Graag de offerte inclusief materiaal kosten (combi contactdoos en UTP kabel Categorie 6).

Aansluiting maken voor inductiefornuis

Ik wil een aansluiting laten maken voor mijn inductiefornuis. Nu is er een lichte huisaansluiting van 25A. Gewenst is een 3 x 25 of 35S plus perilex stopcontact op de plek van het fornuis. Afstand van de meterkast tot het fornuis is 3,5 meter.

Stopcontact aanleggen in de meterkast

Ik wil een stopcontact aanleggen in de meterkast ter behoeve van het aansluiten van een modem.

Meterkast keuren en certificeren volgens NEN 1010 norm

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Ik wil graag een groepenkast met ten minste 4 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. De groepen laten leveren door de elektricien.

Geaard stopcontact aanleggen in keuken

Ik wil graag een geaard stopcontact hebben in de keuken. Deze is ongeveer 5 meter van de meterkast verwijderd.

Keuken apparatuur aansluiten

Ik wil een inbouwoven aansluiten (misschien extra stop in een meterkast en trekken van draden, er is een loos stopcontact aanwezig) en een inductiekookplaat aansluiten (hiervoor is al een perilex wcd 2 x 230V aanwezig).

Groepenkast uitbreiden

Ik wil een 3-fasen aansluiting laten plaatsen in de meterkast voor een fornuis en een vaatwasser. Ook moet er een perilex stopcontact aangesloten worden.

Stopcontact buiten aanleggen

Rijtjes woning in Amstelveen regio groenhof, graag een stopcontact naast de voordeur aanleggen, meterkast zit binnen achter de voordeur.

Groepenkast laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Zie foto voor de bestaande groepenkast. Ik wil graag een groepenkast met 8 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. De groepenkast laten leveren en inbouwen door een elektricien. De oude groepenkast verwijderen.

Partners

Partners van Casius