Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact in de meterkast monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact in de meterkast monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact in de meterkast monteren

Kabels laten trekken in huis, WIfi signaal verbeteren.

Ik heb momenteel internet van Telfort wat binnenkomt in de meterkast. Hierdoor is het internet in de woonkamer (BG), Slaapkamer (1 hoog) en zolder verbonden via wifi extenders via het elektra netwerk. DIt werkt op zich wel, echter de wifi op 1 hoog en zolder is dramatisch / tot slecht. Ik zou graag kabels willen op de 1e etage, ik heb zelf geprobeerd om een utp 6 kabel door te trekken naar slaapkamer 1 hoog via loze buis (er zijn er nog een paar maar weet niet waar die heengaan) die er al lag en heb een Netwerkcontactdoos CAT6 gekocht echter lukt het me niet om het werkend te krijgen zou fijn zijn als iemand dit zou kunnen maken. Hier heb ik dus de benodigdheden al voor in huis. Voor een expert zal dit een makkie zijn denk ik. Daarnaast zou ik graag een zelfde aansluiting het liefst willen op zolder, maar of dat haalbaar is weet ik niet. Er zitten wel veel stopcontacten maar nergens zit een coax of utp aansluiting. Misschien dat het ipv een stopcontact kan, maar dat weet ik niet? Hiervoor heb ik dus nog niet de spullen in huis. Wie o wie kan me helpen?

Stopcontacten monteren binnen en buiten

Ik zou graag de prijs willen weten voor het monteren van een dubbel stopcontact in de meterkast. Vanuit dezelfde meterkast wil ik ook graag een stopcontact op de buitenmuur gemonteerd hebben. Onze meterkast zit direct naast de buitenmuur. Beiden uiteraard geaard en ik zou graag de totaalprijs willen weten voor de levering van de materialen en de montage.

Extra stopcontacten aanleggen en meterkast controleren

In mijn gangkast zit nu 1 stopcontact, maar hier heb ik er 2 nodig voor het aansluiten van mijn wasmachine en droger. Daarnaast moet er een aansluiting onder het aanrecht komen voor mijn vaatwasser en oven. Boven het aanrecht zitten al wel stopcontacten. Daarnaast moet de meterkast gecheckt worden of de nieuwe aansluitingen zo op de groepen kunnen, of dat er nieuwe groepen moeten komen/nieuwe meterkast.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Geaard stopcontact aanleggen

Geaard stopcontact aanleggen vanuit meterkast, ivm plaatsing wasdroger. Inclusief aardlekinstallatie

Stopcontact maken in de bezem-/meterkast

Graag een stopcontact aanleggen in de bezem/meterkast, naast de voordeur op de gallerij in een appartement, 2 hoog.

Nieuw stopcontact in keuken maken

Ten behoeve van eenvoudig gasfornuis met elektrisch oven. Uitsparing in wand, direkt naast meterkast, al aanwezig.

Stopcontact in de meterkast monteren

Wat kost het om een stopcontact in de meterkast aan te leggen?

Stopcontact maken in meterkast

Graag wil ik in de meterkast een stopcontact hebben. Wat zijn hiervan de kosten als dit door jullie word geinstalleerd. Met vriendelijke groet, Tim oudshoorn

Aanpassen elektra

Ik heb een oude meterkast en wil aanpassingen maken hierin: 1: stroomaansluiting met dubbel stopcontact naar de schuur. 2: vernieuwen oude meterkast voor een nieuwe met extra groep

Partners

Partners van Casius