Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact en extra groep plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact en extra groep plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact en extra groep plaatsen

Nieuwe groep in de meterkast

Ik wil 1 nieuwe groep in de meterkast met bijbehorende stekker/stopcontact (krachtstroom), plaats van de apparaat is +/- 15 meter van de meterkast vandaan. Geen kruipruimte dus alles mag langs de muur/plafond. Heb een 3 x 25 A aansluiting.

Vervangen groepenkast

Graag zou ik een offerte van u willen ontvangen met advies. Met enige regelmaat slaat de aardlekschakelaar uit. En wij willen een Quooker installeren, maar op de stopcontact zit de vaatwasser, Hiervoor moet ik dus een aparte groep aansluiting hebben en een nieuwe perilex aansluiting. Dit moet sowieso worden gerealiseerd, wat ik mij nog wel afvraag is of het nodig is de groepenkast te vervangen? Die is ± 35 jaar oud. Overigens heb ik zonnepanelen.

Extra groep meterkast aanleggen en overstappen naar inductie

Ik wil over van een gaskookplaat naar inductie. Ik heb begrepen dat er een extra groep in meterkast moet komen, maar ik heb geen idee of dat mogelijk is. Ik heb geen idee of er een perilex stopcontact aanwezig is, ik neem aan van niet. Het is een appartement (uit 2001), dus er is geen kruipruimte. De meterkast is ongeveer 5 meter van de keuken.

Groep in de meterkast en een Perilex aansluiting in de keuken realiseren

Om ons huurhuis verder te verduurzamen willen wij graag een extra groep in de meterkast en een Perilex aansluiting in de keuken, ten behoeve van de aansluiting van een elektrisch gasfornuis. Hier hebben wij reeds toestemming voor verkregen. Eveneens zou een extra stopcontact in de keuken helpen om zowel de afzuigkap als de CV ketel van stroom te voorzien. Kunt u wellicht een offerte opmaken voor deze aanpassingen?

Aanleggen buitenverlichting

Wou graag 6 stuks 12 volt lampen in de tuin. Zouden jullie daarvoor een buiten stopcontact met drie contacten kunnen aanleggen? Moet dat op aparte groep in meterkast of kan dat op een van de drie groepen. De afstand van kast naar tuin zal ongeveer 6 meter zijn.

Dubbele stopcontact in meterkast aanbrengen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een dubbele stopcontact in deze meterkast. Er is een vrije groep denk ik.

Uitbreiding meterkast en correctie in groepenaansluitingen

Momenteel hebben wij vijf groepen in de meterkast, vier zitten achter een aardlekschakelaar, de vijfde is apart. We hebben geen hoofdschakelaar. Op de vijfde groep zit meerdere keukenapparatuur aangesloten: vaatwasser, close in boiler, oven en een stopcontact. Dit is volgens ons niet volgens voorschrift, dit zouden wij graag laten corrigeren. Daarbij is het onduidelijk of er een perilex aansluiting aanwezig is. De afstand tussen de meterkast en kookplat bedraagt maximaal 6 meter.

Aanleg 3 fase voor elektrische auto

Woning beschikt over 3 x 25A netaansluiting en heeft al meerdere 3 fase groepen (zonnepanelen, ovens). Hier moet een extra 3 fase groep bij gezet worden. In de meterkast zit een holle buis welke onder de grond naar buiten gaat met ca. 5cm diameter waar momenteel enkel de glasvezelkabel door naar binnen komt. Hierna moet de kabel ongeveer 5 meter langs het huis worden getrokken en hier moet op de buitenmuur (onder goot maar kan wel nat regenen) een 3 x 16A stopcontact gemaakt worden waar een 3 x 16A naar type 2 elektrische lader op aangesloten kan worden. (voorbeeld https://www.laadkabeldiscounter.nl/ratio-laadkabel-type-2-naar-type-2-3-fase-16a-10-m.html) Mocht deze aansluiting niet spatwaterdicht gemaakt kunnen worden dan moet de 3 fase kabel worden aangesloten op een Tesla wallconnector.

Vervangen van groepenkast

Wij hebben op dit moment 4 groepen, met nog oude smeltzekeringen. Graag zouden we deze laten vervangen voor een moderne groepenkast, met eventueel ook nog een extra groep. Ook zouden we graag een stopcontact in de meterkast aangelegd hebben. De huidige stopcontacten zijn niet geaard, wat zou het extra kosten als dit ook gedaan wordt?

Extra groep en buiten stopcontact plaatsen

Ik wil graag een buiten stopcontact laten plaatsen en een elektra groep voor was en droogmachine in de garage.

Partners

Partners van Casius