Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact bel en lichtpunt monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact bel en lichtpunt monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact bel en lichtpunt monteren

Groepenkast vervangen, aanleggen perilex stopcontact in de keuken

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen en een perplex aansluiting in de keuken laten aanleggen. Ik wil graag 7 groepen en een keukengroep met 2 aardlekschakelaars, bel transformator en een dubbele contactdoos in de meterkast. Ik heb nu 7 groepen met 1 aardlekschakelaar.

Stopcontact, bel en lichtpunt monteren

In de trapkast wil ik graag een stopcontact en een lichtpunt laten maken. Door de zelfde leiding van de bel in de hal heb ik een UTP kabel getrokken. De bel mag blijven hangen maar de UTP kabel dient uit komen in de trapkast, dit ongeveer 50 cm.

Kabel vervangen en bel repareren

Recent renovatie gehad en nu door een draad voor een stopcontact geboord. Vervangen van deze bedrading. Daarnaast opnieuw aansluiten deurbel, alles is al aanwezig maar niet werkzaam.

Elektra aanpassen

Ik wil het volgende laten uitvoeren: - Vervangen 4 led dimmers naar "hue" dimmers inclusief afwerking (hue materiaal schaf ik aan) - Aanpassen schakelmateriaal/stroompunt voor geschiktheid voor "hue" lampen van Philips (hue materiaal schaf ik aan) - Aanpassen van tenminste 3 lichtschakelaars naar lichtschakelaar inclusief stopcontact (indien mogelijk in dezelfde opbouwdoos, anders inclusief afwerking) Graag zou ik ook advies ontvangen (bij een vrijblijvende offerte) hoe ik het beste de lichtschakelaars/stopcontacten kan indelen. Materiaal kan ik aanschaffen in overleg. Indien er meer informatie nodig is, bel mij aub op mijn mobiele nummer.

Deuropener met intercom repareren

We hebben op de 4e etage een eigen bel met deuropener + intercom. Hier bovenop zit een zenderversterker waar 2 losse bellen bij horen die je in ieder gewenst stopcontact kan stoppen, afhankelijk waar je de bel wil horen (klik aan, klik uit type : CDB-6500/B). De twee losse bellen doen het niet meer. In het vaste kastje heb ik recent de batterij vervangen, zo'n klein batterijtje.

Nieuwe groepenkast installeren

Wil een nieuwe groepenkast met 6 of 8 groepen; de oude werkt nog met stoppen. Tevens een extra stopcontact en een bel aansluiting.

Bel en stopcontact monteren

Aanleg van een electrische (deur)bel op voordeur in verbinding met drie etages en een keukenstopcontact.

Diverse kleine electra reparaties

1. deurbel is stuk. Drukknop vervangen zonder resultaat, bel blijft luid 'brommen'; 2. inbouwspot in doucheruimte is stuk. Nieuwe lamp werkt niet in deze spot, maar wel in een ernaast in dezelfde ruimte; 3. stopcontact in tuin geeft geen stroom meer

Diverse electraklussen

Huis uit 1930. Bedrading moet nagekeken worden ivm verbouwing/opknappen. - zolder nakijken electra op zolder en indien nodig vervangen/repareren wat nodig is. - advies over aanleggen stopcontact in badkamer en eventueel uitvoeren. - nakijken electra in keuken en indien nodig vervangen/repareren wat nodig is. - advies over aanleggen electra in plafond gang en eventueel tzt uitvoeren. - advies over aanleggen bel voordeur.