Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact aanleggen

Aanleggen stopcontact badkamer

Ik wil een stopcontact hebben in de toilet ruimte dat is zo'n 3 meter van de meterkast vandaan, ik woon net in deze woning en heb geen idee hoe de elektra bedradingen lopen hier.

Aanleggen van twee dubbele buitenstopcontacten

Het aanleggen van 2 buiten stopcontacten. 1 aan de buitenkant van de schuur (waarbij elektriciteit uit de schuur gehaald kan worden) en 1 aan de buitenkant van de geïsoleerde tuinkast. (ook daar zit een stopcontact) De 12 volts tuinverlichting ligt er al maar moet daar uiteindelijk op aangesloten worden met een timer ertussen. (we hebben alle spullen in huis)

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwe stopcontacten aanleggen ivm nieuwe keuken, dit zijn er 4 Stopcontact aanleggen slaapkamer. Dit is er 1.

Stopcontact aanleggen

2 stopcontacten aanleggen in bestaande woning

Stopcontactdoos aanleggen in WC

Het is een woning uit 1960, ik woon onlangs in het huis en heb geen idee waar de bedradingen lopen. Ik zou een geaard stopcontact willen aanleggen in de WC.

Perilex stopcontact

Ik wil graag een perilex stopcontact laten aanleggen vanuit de meterkast naar zolder voor de wtw unit wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?? Er is al een bestaande wtw maar deze gebruikt alleen 230 en heeft geen perilexstekker

Aanleggen van een driefasen stopcontact

Het gaskookstel heeft een eigen groep voor de gasontsteking en gasafsluitklep. Daar moet een inductie kookplaat komen die een driefasen aansluiting nodig heeft. Het huis heeft in de meterkast drie aansluitingen die ieder met 25A gezekerd zijn, dus driefasen stroom komt binnen.

Nieuw stopcontact ten behoeve van spa-bad buiten aanleggen

Voor de installatie van een spa-bad is een stopcontact (stekker blauw CEE 220 V, 16 ampere), nodig op een aparte groep die aan de buitenkant van ons huis geplaatst moet worden. Meterkast heeft voldoende capaciteit. Kruipruimte aanwezig.

Stopcontact aanleggen

Goedemorgen, graag willen wij een extra stopcontact aansluiten in onze voorraadkast i.vm. gebruik printer. In de kast is een lamp aanwezig en evt zou vanuit de keuken stroom getapt (geboord) kunnen worden. Ik hoor graag wat de prijs hiervan is. Mvg, Chantal

Stopcontact aanleggen

Ik wil een stopcontact aanleggen in de gangkast. Bedoeling is om de modem van het internet op te hangen. De stroomkabel kan worden doorgetrokken van de meterkast. De gangkast en meterkast liggen achter/naast elkaar.

Partners

Partners van Casius