Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra stopcontact aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra stopcontact aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra stopcontact aanleggen

Stopcontact aanleggen voor modem

Een stopcontact aanleggen in meterkast voor de modem met 2 aansluitpunten, in verband met glasvezel aanleg.

Aanleggen stopcontact in meterkast

Ivm de overgang naar glasvezel, waarvoor al voorbereidingen zijn getroffen in de meterkast, heb ik daar een contactpunt nodig voor een dubbel stopcontact

Elektra aansluiten en verplaatsen en vervangen

17 bestaande aansluitpunten verbinden met aarde. 17 bestaande wandcontactdozen met dubbel stopcontact vervangen door wandcontactdozen met dubbel geaard stopcontact. 1 bestaande wandcontactdoos circa 0,5 m verplaatsen. 1 bestaand aansluitpunt uitbreiden met twee extra stopcontacten (bijvoorbeeld door 1 extra wandcontactdoos). 1 nieuw aansluitpunt met wandcontactdoos (2 stopcontacten) aanleggen (2,5 m bij bestaand aansluitpunt vandaan). 1 bestaande lichtknop 3m verplaatsen. 1 LED dimmer plaatsen naast bestaand aansluitpunt en verbinden met bestaand plafond aansluitpunt (lamp).

Aanleggen stopcontact meterkast

Graag zouden wij een stopcontact in onze meterkast laten aanleggen om onze modem etc. aan te kunnen sluiten in de meterkast. We horen graag wat de kosten hiervan zijn.

Stopcontact aanleggen + muur herstellen

Het stopcontact is uit de muur getrokken en heeft een stuk van de muur meegenomen. Ik wil graag weten wat het kost om dit te laten maken.

Extra opbouw stopcontact aanleggen in de meterkast

We willen vanuit het bestaande dubbele stopcontact (opbouw) in de meterkast een extra opbouw stopcontact aan laten leggen. Dit om de draadloze verbinder voor de tv in te kunnen doen. Het is een klein klusje maar voordat wij alle materialen in huis hebben zijn we toch heel wat geld en tijd verder. Ik ben benieuwd naar de offerte. Alvast hartelijk dank.

Aanleggen stopcontacten

Inbouwen stopcontact en extra stopcontact bij lichtschakelaar

Vervangen stopcontacten

Van een eerdere elektricien gehoord dat de stopcontacten in ons huis onveilig zijn doordat ze te los zaten en van slechte, oude kwaliteit waren. In totaal een stuk of 12-15, dubbele, dus de standaard met 2 aansluitingen, stopcontacten. Voor de zekerheid wil ik meteen vragen wat de kosten zijn om daarnaast 12-15 lichtschakelaars te laten vervangen. Daarnaast willen we een nieuw stopcontact laten aanleggen boven het aanrecht, omdat deze nu niet aanwezig is. De meterkast zit op 1 meter afstand van het aanrecht, enkel gescheiden door een binnenmuur. Ongeveer 1,5 meter boven het aanrecht.

Stopcontact aanleggen in de meterkast

Ik wil een stopcontact aanleggen in de meterkast en de internetmodem netjes laten wegwerken.

Krachstroom aanleggen voor sauna

Ik zoek een elektricien die krachtstroom kan aanleggen en kabel kan trekken naar sauna toe. De meterkast bevindt zich in de kelder en de sauna op de 3e verdieping. Daarnaast moet er nog een stopcontact in de sauna komen.

Partners

Partners van Casius