Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spots en stopcontact aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spots en stopcontact aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spots en stopcontact aansluiten

Spots en stopcontact aansluiten

In de tuin hebben wij al 2 ledlampen staan. Graag zouden wij hier nog 2 spots willen aanbrengen. Er zal wellicht nog wat bedrading doorgetrokken moeten worden. Daarnaast zijn er 2 stopcontacten op zolder aanwezig. Hier zouden wij graag een derde contact laten bijmaken. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Tekening maken voor elektra en elektrawerk

In mijn hal en woonkamer moeten de volgende werkzaamheden gebeuren: Adviseren hoe de elektra buizen (pvc) moeten lopen in de lichtkoof met behulp van een te begrijpen tekening. Ik leg zelf de pvc buizen aan. Het trekken van de draden en aansluiten van alles zodat ik over twee type licht beschik: spotjes en indirect met behulp van ledstrip. Ik heb een tekening die ik kan mailen. In de slaapkamer: Verleggen van stopcontact in betonmuur 30 cm. Aanbrengen van 2 spots boven nachtkastje in de lichtkoof. Aanbrengen van schakelmateriaal naast het bed. Aftappen van de hoofdlamp naar de ledstrip.

Tuinverlichting aanleggen en aansluiten

Onze achtertuin in Hedel moet na 3 jaar nog steeds voorzien worden van verlichting. We hebben bij de aanleg al een basis gelegd door kabels onder het terras door te trekken en een stopcontact in de tuin te plaatsen. We hebben wel al wat verlichting aangeschaft; een staande lamp en 3 spots.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Lampen en dimmers monteren

I.v.m. nieuwe hanglamp wil ik deze iets inkorten en ophangen aan plafond, hierbij dient wel stopcontact te worden verplaatst. Daarnaast heb ik spots waarvoor ik een dimmer wil plaatsen en heb op een slaapkamer spots waar de dimmer niet meer functioneert.

Elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

In april krijgen wij een nieuwe keuken. Op 3 april komt de stukadoor om een en ander af te werken, dus voor die tijd (laatste week maart) moeten er een aantal aanpassing worden gedaan aan de elektra. Op de plaats waar nu de oven en het gasfornuis zitten komt een grote inductieplaat. De vaatwasser blijft op dezelfde plaats en op de plek waar nu nog de koelkast zit willen we lage stopcontacten verplaatsen naar boven het aanrecht. Op de wand waar nu nog niets is komen de koelkast en in de andere hoek 2 combi ovens, een met stoom en een met magnetron. Daar moeten 2 licht schakelaars worden verplaatst ook een stopcontact. Voor de ovens moeten extra stopcontacten komen. In die hoek zitten momenteel helemaal geen stopcontacten. Daarnaast moeten ook de spots in de koof worden vervangen voor dimbare LED spots. Totaal 6 tot 8 spots. Graag hoor ik wie dit eind maart kan realiseren, en uiteraard wat dat gaat kosten. Uiteraard bent u van harte welkom om een en ander op te komen nemen.

Lichtpunten verplaatsen en spots aanbrengen

Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Het verleggen van 3 lichtpunten (door middel van slijpen); - Het maken van 3 spotjes in de muur langs de trap; - Het inboren van 4 spotjes in de woonkamer, dimbaar (via betonboorder); - Het maken van 1 stopcontact in de trappenkast (door middel van een lichtpunt dat er al zit); - Ervoor zorgen dat er draadjes zijn voor 2 wandlampen in de woonkamer; - 2 Wandlampen in de slaapkamer aan de muur. ( waarbij het draad niet te zien is). - Eventueel het plaatsen van een sensorplaatje voor in de WC.

Kleine elektraklusjes

- Vaatwasser geeft schok wanneer je spoelbak en vaatwasser tegelijk aanraakt; - 2 schakelaars op slaapkamer zitten los; repareren of vervangen; - Extra stopcontact installeren op één van de slaapkamers; - Stopcontacten op zolder nakijken op veiligheid, ongeveer 4 stuks; - Spots op slaapkamer op de 1e verdieping weer aansluiten; stekker zit op zolder, maar zit geen stopcontact; - Indien mogelijk extra centraal lichtpunt maken op zolder.

Buitenstopcontact aansluiten

Graag zou ik een dubbel stopcontact in mijn tuin willen hebben voor de (spots)verlichting van mijn terrasoverkapping en de kerstverlichting ect. De elektra vanuit het huis trekken, vanuit de stoppenkast is het een meter of acht afstand. Vanaf de woning is het circa 2 meter. Kunt u een indicatie van kosten per mail sturen?

Contactdoos repareren en halogeenspots vervangen

1) Het stopcontact achter de inbouwoven en inbouwkoelkast maakt steeds kortsluiting waardoor de stop springt. 2) Het vervangen van 3 sets halogeen plafondspots door led-spots.