Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spotjes in de badkamer laten inbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spotjes in de badkamer laten inbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spotjes in de badkamer laten inbouwen

Badkamer spots vervangen

Wij willen 3 nieuwe spotjes in onze badkamer. Er zitten nu spotjes in waarvan 1 kapot is. Ze zijn verbonden met een transformator. Wij hebben begrepen dat de lampjes die wij nu hebben niet meer geleverd worden en dat alles vervangen moet worden door Led verlichting. Kunt u ons hierover informeren?

Verlichting in de badkamer repareren

Verlichting in badkamer werkt niet meer. Er zijn diverse spotjes. Mijn zoon wilde lamp vervangen en daarna deden alle lampjes het niet meer.

Spotjes in de badkamer laten inbouwen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van 2 spotjes in mijn badkamer laten inbouwen? Ik woon in een appartement in Amsterdam en er zit geen raam in mijn badkamer dus ze worden wel redelijk vochtig.

LED spots in badkamer installeren

Het gaat om vier spotjes, LED uitgevoerd. Alle spotjes willen we kunnen dimmen. Dit mag op dezelfde dimmer komen. Het gaat om een nieuwbouwhuis.

Spotjes plaatsen in de badkamer

Spotjes plaatsen in de badkamer. Zo`n 4 stuks.

Schakelaar met dimmer badkamer vervangen

Deze is defect en dient vervangen te worden. Dimmer / schakelaar stuurt 5 12V spotjes aan. Dimmer / schakelaar zit samen met schakelaar voor afzuiging in een armatuur. Gevraagd offerte voor fysieke vervanging dimmer (svp foto nieuw model meesturen) / schakelaar en arbeidskosten.

Elektriciteitsdraden wegwerken in badkamer

Ik wil op 2 punten elektriciteitsdraden veilig wegwerken of verwijderen in de badkamer. Deze draden zijn aangelegd om spotjes te kunnen plaatsen. Deze hebben we echter niet nodig. We willen graag een spiegel over de hele wand, maar daar steken nu dus draden uit. De draden zijn verbonden met centraalpunt in het plafond en met een schakelaar. Hier moet eventueel een passend afdekplaatje komen.

Reparatie van spotjes en dimmers

Mijn spotjes in de keuken en de badkamer doen het niet. In mijn keuken ligt het waarschijnlijk aan de dimmer en in de badkamer aan de spotjes zelf.

Spotjes in keuken en badkamer herstellen

Onder keukenkastjes doen de meeste spotjes het meestal niet meer - soms wel en soms niet. We willen ze laten vervangen. In de badkamer aan plafond zijn de meeste spotjes uitgebrand (verlaagd plafond). Ook hier de spotjes allemaal vervangen. We hebben al nieuwe lampjes erin gedaan, maar deze doen het niet.

Probleem met elektra verhelpen

Mijn lampen branden snel door. Nu zijn ook de spotjes in de badkamer kapot en ik weet niet hoe ik dit kan verhelpen. Zou iemand a.s. zaterdag - liefst wat vroeg op de dag - langs kunnen komen?

Partners

Partners van Casius