Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slaan van aardpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slaan van aardpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slaan van aardpen

Aardpen slaan/boren

Aardpen bij meterkast. Op dit moment is er nog geen aardpen aanwezig, gelieve in november realiseren.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en aansluiten in de meterkast. Er zit al een pijpje door het beton heen waar de pen in kan. Het is in Noord-Brabant Drunen. Ik beschik over een aardlekschakelaar voor 4 groepen. Graag een offerte.

Aardpen slaan

Ons huis dateert van bouwjaar 1936. Bij 't minste of geringste onweer en bliksem klapt de aardlekschakelaar uit. Vandaar dat wij denken dat een aardpen toegevoegde waarde kan hebben.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de woonkamer meterkast. Beton is al weggehakt. Graag een offerte.

Aardpen slaan voor twee nieuwbouw panden

Ik ben opzoek naar iemand voor het slaan van een aardpen voor 2 nieuwbouw panden. Grond water begint op 1 meter. De aardpen moet binnen geslagen worden en er is nog geen aardlekschakelaar aanwezig.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan, buiten de woning, en deze aangesloten krijgen in de meterkast. Ik heb kleigrond. Er zit al een rond 16 buis door de muur.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen buiten laten slaan. We hebben veen/kleigrond) en locatie is goed bereikbaar. De afstand tussen de meterkast is ongeveer een meter. Ik heb vernomen dat de aardpen niet zo heel diep hoeft, ongeveer 2-3 meter diep.

Aardpen laten slaan

Van Vitens hebben wij bericht gekregen dat we als bewoners van deze wijk zelf dienen te zorgen voor een aardpen nu de waterleiding binnenkort vervangen gaat worden. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor onszelf, maar ook of u korting zou geven wanneer er veel inwoners van deze wijk dit werk door uw bedrijf zouden laten uitvoeren, mogelijk willen alle 200 buren in de deal worden opgenomen.

Aarding slaan

ik wil graag een aardpen laten slaan, aansluiten doe ik zelf. gaat alleen om het slaan.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Er is een aardlekschakelaar aanwezig.