Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schotel plaatsen en opnieuw uitrichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schotel plaatsen en opnieuw uitrichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schotel plaatsen en opnieuw uitrichten

Schotel plaatsen en opnieuw uitrichten

Het betreft een wave forntier met 9 koppen. Op een plat dak ladder aanwezig. Installatie betreft 2 x dreambox en tv.

TV-schotel installeren

Ik zoek iemand die zo snel mogelijk een schotel kan plaatsen bij ons thuis. De schotel moet in de richting van free to air kanalen (SKY TV). We wonen in Breda.

Schotel leveren en plaatsen

Ik wil graag Wavefrontier t90 laten leveren en plaatsen en laten afstellen. Het kastje heb ik al dus puur de schotel en 4 koppen en wissel. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Satellietschotel installeren

I.v.m. de hoge wind wil ik mijn schotel opnieuw laten bevestigen met een stevige muurbeugel. Ik wil een muurbeugel kopen en laten bevestigen. Schotel opnieuw in de juiste richting plaatsen.

Schotel plaatsen en opnieuw uitrichten

Schotel en LNB opnieuw goed richten. Zijn schilders bezig en ramde er tegen aan.

Digitale schotel installeren

Ik ben op zoek naar een elektriciën die voor mij op de camping een schotel kan plaatsen aan een paal. Vandaar moet er een kabel worden aangesloten op de TV. De paal, schotel, TV en kabels zijn aanwezig. Overige aansluitmaterialen niet. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

DUO LNB aansluiten op een schotel

Wij ontvangen graag een offerte voor het plaatsen van een DUO LNB met 4 aansluitingen op de bestaande schotel aan de schoorsteen op het dak. Ik wil door de monteur laten beoordelen of de schotel vervangen moet worden. Een gelijk model als de bestaande schotel is al meegeleverd. De schotel bevindt zich op een hoogte van 5 à 6 meter.

Schotelantenne plaatsen en aansluiten

Op het balkon van een appartement van het zorgcentrum Alphonsus is een schotelantenne geplaatst op een kastje. Dit is tijdelijk, een standaard moet nog worden besteld. De schotel mag niet over de balkonrand komen. Er moet een nieuwe kabel worden aangesloten en de verdere installatie.

Installatie van een TV-schotel

Het betreft het plaatsen van Canal Digitaal schotel en het aansluiten van de kabels zodat de TV's direct ontvangst hebben. In verband met gemeentelijk monument, zal dit op het platte dak moeten, 10 meter hoog. Het gehele pand heeft houten vloeren. Er dient een aansluiting aan de voorzijde en aan de achterzijde van de woning geplaatst en aangesloten te worden.

Schotel plaatsen en opnieuw uitrichten

Ik had een schotelantenne op het dak van mijn flat staan. Door de storm van afgelopen vrijdagnacht en zaterdag is de schotel afgebroken. Er is een nieuwe schotel nodig, die laten plaatsen en opnieuw uitrichten.