Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scherm van LED tv repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scherm van LED tv repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scherm van LED tv repareren

Scherm van LED-tv repareren

Mijn Led tv scherm kreeg een stootje en heeft nu verschillende gekleurde strepen in het midden van de scherm. Om de schade te kunnen melden moet ik van de verzekeraar een offerte laten maken.

TV en TV-scherm repareren

Graag zou ik een gedetailleerde offerte van u willen ontvangen als dat mogelijk is. Mijn tv is namelijk kapot gegaan door een ongeluk die door een derde is veroorzaakt en nou zit ik met de gebakken peren. De bovenkant van de Televisie die kwam als eerste op de grond te recht waarop de boven kant en de zijkant van de televisie (de frame) er een beetje af is. Ook is het beeld naar de knoppen gegaan. Zelf heb ik er de ballen verstand van dat is dan ook de reden dat ik een offerte wil aanvragen zodat ik weet wat het mij zal kosten. Ook zal ik een foto bijvoegen. Het model van de televisie is trouwens een: Philips 40PFK6609/12 3D Smart LED tv

TV-scherm repareren

Onlangs is mijn Samsung UE40J6200 Smart LED TV per ongeluk op de grond gevallen. Er zit hierdoor een barst in het scherm. Eerder kon je nog enigszins tv kijken wel met een erg slechte beeld kwaliteit maar sinds vandaag geeft de tv alleen nog maar zwart beeld. Is mijn TV nog te repareren? Indien dit het geval is hoeveel gaat mij het dan kosten om dit te laten repareren? Kunt u mij een offerte toesturen? Alvast bedankt. In afwachting van uw reactie.

LED-spiegel aansluiten op de wandschakelaar

Wij hebben een led badkamerspiegel met touch knop op het scherm. Graag zouden we deze willen aansluiten op de wandschakelaar. Het aanleggen van een schakeldraad werkt niet, omdat dan de constante spanning eraf is. De spiegel schakelt dan niet aan via de wandschakelaar. Er zal dus constante spanning op de spiegel moeten komen, die toch via de wandschakelaar aan en uit kan.

TV-scherm repareren

Ik heb gisteren tijdens kinderfeestje mijn LEd tv Samsungue50f6740ss uitgeschakeld. Nadat mijn dochter perongeluk met zijn multivitamine erovergooide. Vanochtend hebben we die weer aan geschakeld. Maar er wordt continu aan en uitgeschekeld zodt we geen beeld krijgen. Mag ik van u een offerte ongeveer alles koste etc.

LED TV-scherm repareren

Onze tv is nat geworden. In het scherm zitten nu zwarte vlekken. Het lijkt op inktvlekken. Sinds vanmorgen heb ik helemaal geen beeld meer als ik de tv aanzet.

Reparatie van een LED TV

Van mijn LED TV van 55 inch ontbreken pixels in het beeldscherm. Hierdoor lopen er blauwe verticale balken door het scherm. Graag laat ik dit repareren.

LED TV laten repareren

Offerte tv lcd vv 40 inch ivm met barst in het scherm