Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Saunakachel aansluiten op perilex contactdoos? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: saunakachel aansluiten op perilex contactdoos. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: saunakachel aansluiten op perilex contactdoos

Extra groep installeren en saunakachel aansluiten

Bij de installatie van de sauna heeft de installateur een extra groep in de kast gemaakt. Ik twijfel of hij het goed heeft gedaan (aardlek vliegt er geregeld uit) en of hier niet krachtstroom voor moet komen. Verder heb ik zelf de saunakachel aangesloten, maar ik ben geen elektricien en zou dit graag opnieuw gedaan willen hebben.

Saunakachel aansluiten op perilex contactdoos

Saunakachel aansluiten op een perilex stopcontact. Al aanwezig: 7 kW saunakachel, 3 meter 5 x 2,5 siliconenkabel en perilexstopcontact.

Krachtstroom in een woonhuis aanleggen

Ik wil over een paar maanden zelf een sauna bouwen en een saunakachel aanschaffen en aansluiten op krachtstroom 3 fase 400 - 415V 3N~. Met T1 als klokthermostaat zie de Engelstalige handleiding. Vervolgens wordt in de handleiding gesproken over een te gebruiken kabel en een siluminiumdoos zie de Nederlandstalige handleiding. Het betreft een nieuwbouwwoning (schema, tekening heb ik in bezit). Gaarne een offerte over de kosten, mogelijkheden, uitbreiding meterkast.

3 Fase kabel aansluiten in de meterkast

Wij hebben een 3 fase groepenkast, 25A per fase. Op elke fase zijn 4 groepen aangesloten met aardlek. Dus totaal 12 groepen (16A) Wij hebben een sauna gekocht met een saunakachel van 9KW 3 fase. De 5 aderige 3 fase kabel (5 x 2,5mm2) heb ik inmiddels tot in de meterkast gebracht. Deze kabel moet dus nog worden afgemonteerd in de groepenkast. Graag een prijsopgave.