Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Repareren 2 lichtpunten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: repareren 2 lichtpunten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: repareren 2 lichtpunten

Repareren 2 lichtpunten

2 lampen werken niet meer goed. Soms knippert de groeilamp en soms doet hij helemaal niets meer. Na wat draaien doet hij het ineens wel weer. Misschien is de fitting of de bedrading niet goed.

Diverse elektra werkzaamheden

Het gaat om diverse kleine werkzaamheden: 1. Fax/ISDN aansluiting vervangen door een dubbel USB-laad wandcontactpunt van Jung LS990. Deze heb ik nog niet, graag (bestellen en) meenemen. 2. Verplaatsen brandmelder van zolder naar slaapkamer 3. Verplaatsen lichtpunten zolder van plafond naar zijwand 4. In de keuken een spotje repareren. Er hoeft waarschijnlijk niet geboord te worden omdat alle kabels er al liggen en er al stroom ligt.

Lichtpunten en stopcontacten repareren

Sinds enkele dagen werken lichtpunten en stopcontacten in de hal niet meer. Andere lichtpunten en stopcontacten werken nog wel. De stoppen zijn niet door.

Kortsluiting in buitenverlichting herstellen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het repareren van de buitenverlichting. Het betreft zeven lichtpunten welke middels een kabel in de grond worden voorzien van stroom. De eerste lamp is doorgemeten en deze moet goed zijn, in een van de 6 lichtpunten daarachter zit er ergens iets niet goed waardoor er kortsluiting ontstaat. Ik zoek iemand die dit kan opsporen en repareren. Daarnaast wil ik een lamp laten vervangen in een lantaarnpaal, hier moet de bedrading voor worden aangepast.

Lichtpunt verplaatsen en afzuiging in de badkamer repareren

Graag wil ik een geul van ongeveer 1 meter laten frezen door m'n betonnen plafond om hierdoor de draden heen te leggen en zo twee lichtpunten boven de eettafel te hebben. In de badkamer hebben we een kanaalventilator van het merk Elro die het bij de aanschaf van het huis niet meer deed. Graag zouden we deze laten repareren. In het toilet gaat de afzuiger aan als je het licht aan doet. Zou dat ook in de badkamer kunnen? Er zit wel een schakelaar in de gang maar die doet niets. Even zien of die schakelaar bij de badkamer hoort.

Legrand domotica systeem repareren

Rond 1980 zijn in de schakelkast volgens Legrand domoticasysteem diverse lichtpunten met zender en draadloze afstandsbediening in ons flatgebouw geïnstalleerd. Er is 1 lamp die niet werkt op de afstandsbediening. Ik heb een nieuw Klik Aan Klik Uit systeem voor die ene lamp gekocht, maar er staat geen stroom op en het is onduidelijk waar nu het zendertje in die kamp zit dat er tussenuit moet en mogelijk uitgeschakeld staat. Ook is het mogelijk dat het nog te programmeren is op het handsysteem met zes punten dat nog werkt. Graag heb ik iemand die dit oude systeem door en door kent, van het merk Legrand.

Staande lamp met dimmer repareren

Staande lamp met 2 lichtpunten en 1 dimmer. Een lichtpunt is kapt. Lamp kan naar werkplaats worden vervoerd/afgeleverd.

Deurbel met intercom repareren

De werkzaamheden zijn als volgt: 1) Deurbel en intercom geven geen geluid meer, dit moet nagekeken worden. 2) Ik wil extra lichtpunten (stopcontact) in woonkamer laten aanleggen.

Hanglamp repareren

Hanglamp boven eettafel met 6 lichtpunten maakt waarschijnlijk bij eerste lichtpunt kortsluiting. Staaldraad (?) lijkt kapot te zijn. Bij het aanzetten gaan de lampen heel even aan maar doen daarna niets meer.

Buitenverlichting aansluiten

Ik wil buiten verlichting in de tuin, zodat we zomers en wintertijden goede verlichting hebben. We hebben buiten een stopcontacten en in de schuur 2 van die grijze contact dozen. Deze stopcontacten en lichtpunten doen het echter niet. Zoek een vakman die dit kan repareren/ goed kan aansluiten.