Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Probleem met aardlekschakelaar oplossen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: probleem met aardlekschakelaar oplossen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: probleem met aardlekschakelaar oplossen

Aardlekschakelaar vervangen

Heel af en toe slaat de aardlekschakelaar er uit. Alles nagekeken en we kunnen niets vinden. Dus we denken nu dat de aardlekschakelaar het probleem is, en aan vervanging toe. Graag zou ik willen weten, wat hiervan de kosten zijn.

Extra groep in de meterkast plaatsen

Ik ben pas verhuisd en heb een meterkast met twee aardlekschakelaren en 5 groepen. De wasmachine, droger, cv-ketel, ventilatiesysteem, oven en televisie zitten allemaal op dezelfde groep. Nu wil ik in de keuken een afwasmachine plaatsen en boven gebruik kunnen maken van een elektrisch kacheltje. Nu is het al zo dat de aardlekschakelaar uitslaat als ik de oven aanzet, dus met een afwasmachine en een kacheltje erbij zal het helemaal een probleem worden vrees ik. Dus graag een veilige oplossing!

Probleem met aardlekschakelaar oplossen

Sinds 2 weken valt in de meterkast uit de linker aardlekschakelaar waar 6 zekeringen op zijn aangesloten. Zekering 7 t/m 11 is aangesloten op de rechter aardlekschakelaar. Door een erkend installateur zijn alle wandcontactdozen , lampen, et cetera. Gemeten op stroom. Hij heeft niks gevonden. Echter sinds zijn vertrek van 1 week geleden (3 x langs geweest zonder het te hebben opgelost) is de linker aardschakelaar er weer 3 x uit geweest. De zekeringen zijn er niet uitgeslagen. Vanochtend stond alles aan. Vanavond thuis gekomen en de linker aardschakelaar was er weer uitgeslagen. Ik wilde de aardschakelaar aandoen en dit lukte niet. Als ik 1 van de 11 zekeringen uitzet, lukt het wel. Het maakt niet uit welke zekering ik uit zet. Is het mogelijk om door te meten of er en waar een aardlek zit zodat wij weten waar we aan toe zijn. Zo ja, wat zijn de kosten. We willen het ook zo snel mogelijk opgelost zien. Al met al erg vervelend.

Aardlekschakelaar controleren en indien nodig vervangen

Wij hebben een probleem met de elektrische installatie in ons huis. Het opnieuw inschakelen van de aardlekschakelaar (merk ABB) lukt niet, ook als alle groepen daarachter zijn uitgeschakeld. We zijn dan ook op zoek naar een erkende installateur (Uneto-VNI) die de werking van de aardlekschakelaar wil controleren en indien nodig de aardlekschakelaar kan vervangen. We stellen het op prijs wanneer de offerte het uurtarief, een indicatie van de tijdsbesteding en de totale kosten (uitgesplitst naar controle en vervangen) vermeldt. Ook relevant voor ons is te weten op welke termijn deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Vervangen van de groepenkast en nieuwe aardlekschakelaars

Wij hebben het volgende probleem: er is veelvuldig uitval van de aardlekschakelaar, maar de oorzaak is niet te achterhalen. Het leken eerst de nieuwe zonnepanelen te zijn (aangesloten op de wasmachinegroep). Deze groep is omgeleid en heeft eigen aardlekschakelaar gekregen en valt niet meer uit. Het leek even te helpen, maar nu begint het weer. Het uitvallen is altijd direct te verhelpen, zodat niet duidelijk is waar het vandaan komt. Het tijdelijk uitschakelen van meerdere groepen om zo te zoeken waar het zit is geen optie: het kan dagen duren, of uren, dat het weer gebeurd. Ik dacht dat als de oude stoppenkast vervangen wordt en elke groep zijn eigen aardlek krijgt, niet alles in een keer uitgaat, zoals nu. Of zijn er andere opties? Graag contact hierover en een mogelijke prijsopgave.

Controle van de aardlek

Sinds onze keuken is verbouwd, valt de aardlekschakelaar af en toe uit. We hebben niet veel extra apparatuur, alleen 1 grote keukenkoelkast in plaats van 2 kleine koelkasten. De logica van de aardlekstoring is niet te volgen, soms doet ie 2 dagen goed en dan valt ie opeens uit in nacht. Graag wil ik het probleem opgelost hebben.

Aardlekschakelaar controleren

Ik ben enkele dagen geleden verhuisd en wil graag mijn aardlekschakelaar na laten kijken. Deze lijkt niet goed te werken namelijk. Wat exact het probleem is kan ik niet achterhalen; vandaar de vraag om een professionele blik.

Elektrisch probleem bij de wasmachine en droger oplossen

Mijn wasmachine en droger staan in de badkamer, op een aparte groep aangesloten met een dubbel stopcontact. Mijn droger stopte er ineens mee. Maar ik heb nu ook geen spanning op de wasmachine. De aardlekschakelaar is niet uit en ook de groep is er niet uitgegaan. Wie kan mij helpen?

Aardlekschakelaar laten vervangen

1 aardlekschakelaar vervangen, testknop werkt niet meer. Heb nog een nieuwe liggen. Aarding werkt niet meer. Graag uitzoeken waar het probleem ligt.

Smeg fornuis maakt kortsluiting

Wij hebben een smeg fornuis (c6gnxnlb) die kortsluiting maakt. Als je de functieschakelaar van de oven aanzet (grill, hete lucht, etc) knalt de aardlekschakelaar eruit. Het blijkt een vaker voorkomend probleem. Kunnen jullie hierbij helpen?