Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van enkele en dubbele wandcontactdozen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van enkele en dubbele wandcontactdozen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van enkele en dubbele wandcontactdozen

Plaatsen dubbele wanddoos in meterkast

Vanwege internet is er een wanddoos nodig in de meterkast op de gang van mijn appartement. Graag ontvang ik een offerte.

Extra stopcontacten plaatsen ten behoeve van rolluiken

Wil 4 extra stopcontacten plaatsen ten behoeve van stroom voorziening van rolluiken het gaat om dubbele stopcontacten. 2 op de 1e verdieping en 2 op de 2e verdieping. De dichtbij zijnde bestaande stopcontacten zitten op 1 tot 2.50 meter met afstand van de stopcontacten die moeten worden geplaatst. Graag een prijsindicatie.

Elektra infrezen en verplaatsen

In onze nieuwe woning is een deel van de stopcontacten en lichtschakelaars als opbouw aangebracht. Deze willen we graag in de wand laten frezen en plaatsen. Het gaat om het infrezen en verplaatsen van de kabels voor ca. 5 schakelaars, 5 (dubbele)stopcontacten en 1 plafondlichtpunt. Zie foto's voor een indruk van de huidige situatie.

Aanvraag installatie en vervangen groepenkast en perilex stopcontact aansluiten

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen hiervoor de elektrische installatie laten doen. Graag zou ik van u willen weten of u dit kunt uitvoeren en wat de prijs is. Wat wij nodig hebben is installatie en vervangen van de groepenkast: keuken 4 dubbele wandcontactdoos boven het keukenblad 1 wandcontactdoos ten behoeve van verlichting onder koof 1 wandcontactdoos ten behoeve van wasemkap 1 perilex wandcontactdoos ten behoeve van kookplaat 7,4 Kw (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van quooker (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van koelkast/vriezer 2 wandcontactdoos ten behoeve van oven/combi stoomoven (aparte groep) Meterkast: 1 groepenkast 1 fase 8 groepen 230V, 1 kookgroep 7,4 Kw, 3 stuks aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar, heb ik nodig. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 4-6 meter. we hebben geen kruipruimte, wel een ruimte onder het huis, maar je kan er niet komen. We hebben een betonnen vloer. We hebben nu een oude stoppenkast met 4 groepen en een oude door brand stop. We hebben geen aardlekschakelaar, geen idee of ik aardpen heb. Eind januari wordt de keuken geplaatst. Dan zou met de leverancier van de keuken die de keuken komt plaatsen even overlegd moeten worden wanneer de meterkast vervangen moet worden.

Plaatsen nieuw stopcontact en een vervangen

Het betreft het plaatsen van een enkel stopcontact ivm een nieuwe te plaatsen kast met een magnetron erin. Hiervoor moet een sleuf gefreest worden van 1 m in beton. Dit kan vanuit een bestaand inbouw stopcontact. Zie foto. Dit bestaande dubbele stopcontact tevens graag voorzien van een stopcontacten met een usb poort. Het stopcontact hoeft niet geaard te zijn. Herstellen stucwerk doe ik zelf.

Buitenstopcontact plaatsen

Heb een dubbele buitenstopcontact met kabel, wil ik graag aan de schuurmuur bevestigd zien in verband met het opladen van scootmobiel. in de schuur lopen meer kabels vanwege de buitenverlichting. Volgens mij moet er alleen een gat worden geboord om dit aan de buitenkant te realiseren.

Extra groep in de meterkast plaatsen

Wij willen op inductie gaan koken,en hebben dus een zogeheten kookgroep nodig Het stopcontact moet ook vervangen worden, voor een dubbele stopcontact 1 voor de inductie kookplaat en 1 voor de inbouw oven, er zit nu nog een enkel normaal stopcontact.

Groepenkast + lichtpunten en contactdozen

Het plaatsen van een nieuwe zeven groepenkast voorzien van installatieautomaten, één 3 fase groep en twee aardlekschakelaars 0,03A en een hoofdschakelaar Het leveren en plaatsen van een onderverdeelkast met drie groepen en een kookgroep, aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Het maken van een tussenvoeding van de hoofdkast naar de onderverdeelkast, uitgevoerd met 5 aderige kabel vanuit de meterkast onder de trap door en achter de plint langs. Zes stuks dubbele wandcontactdozen voor diverse keukenapparatuur. Vier stuks dubbele wandcontactdozen voor algemeen gebruik. Vijf aansluitpunten voor wandlampen dimmend geschakeld (mag met draadloos Kaku systeem (twee dimeenheid); Vier aansluitpunten voor inbouwspots dimmend geschakeld (mag met draadloze Kaku systeem (twee dimeenheid).

Plaatsen stopcontact in meterkast

In de meterkast moet een dubbele stopcontact geplaatst worden. Weet niet of er een extra groep op moet komen of iets dergelijks. Er is nu geen stopcontact aanwezig in de meterkast

Plaatsen van enkele en dubbele wandcontactdozen

- Plaatsen/inbouwen 1 x dubbele wandcontactdoos in de keuken t.b.v. oven en magnetron. - Plaatsen/inbouwen 1 x enkele wandcontactdoos t.b.v. afzuigkap. - Plaatsen/inbouwen 1 x enkele wandcontactdoos t.b.v. keukenverlichting. - Plaatsen/inbouwen 1 x dubbele wandcontactdoos t.b.v. aansluiting overige keukenapparatuur.

Partners

Partners van Casius