Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Perilex s? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: perilex s. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: perilex s

Perilex stopcontact aanleggen in de keuken

In april wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Bij oplevering is er geen perilex stopcontact in de keuken aanwezig, alleen een dubbele wandcontactdoos. De stoppenkast is standaard uitgevoerd conform NEN1010, laatste druk. De perilex aansluiting wil ik, in de toekomst, gebruiken voor een inductiekookplaat van 75 cm breed.

Voor inductie 3 fasen aansluiting maken

3 fasen aansluiting in meterkast en aansluiting doortrekken naar keuken plus perilex stopcontact aanleggen. Dit ten behoeve van aansluiting van een inductie fornuis.

Perilex stopcontact aanleggen

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat. Er dient een perilex aansluitpunt te worden gecreëerd ten behoeve hiervan. Er is al wel een geaarde wandcontactdoos van 220 volt aanwezig. Bijgaand een foto van de meterkast. Het gaat om een afstand van 4-5 meter.

Holec groepenkast laten vervangen

We hebben net zonnepanelen. Daarvoor is een 9e groep in onze 3 fasen groepenkast van Holec geplaatst. Nu willen we inductie gaan koken. Er is geen Perilex stopcontact in onze keuken. We vragen ons af wat we moeten doen?

Elektrisch fornuis en oven aansluiten

Ik heb een vraag over een elektrische gasfornuis aansluiten. Ik ben verplicht om elektrisch te koken vanuit de woningbouw. - Ik heb een Perilex stopcontact. Ik ben niet echt bekend met alles maar heb waarschijnlijk ook de, - 3-fasen stroomvoorziening vanuit dat stopcontact. Nog geen kabel en stekker. Mijn vraag is: Ik kan het niet aansluiten. Hebben jullie de service om de elektrische gasfornuis ook zelf aan te sluiten? Zo ja wat zijn de totale kosten? Ik hoor gauw van u.

Meterkast aanpassen voor een fornuisgroep

De meterkast moet worden aangepast voor een fornuisgroep in verband met een inductiekookplaat. Draden trekken ongeveer 5 meter. Denk perilex stekker en stopcontact plaatsen ? eventueel NEN keuring mogelijk ? En kosten daarvan ?

Extra groep installeren

Ik heb een huurwoning en kook elektrisch met mijn fornuis. De woningbouw heeft mij geadviseerd contact op te nemen met een erkende elektricien. Als ik alle 4 de branders en mijn oven aanheb valt mijn fornuis uit. Ik heb binnenkort een inbouwinductieplaat, inbouwoven+ magnetron en vaatwasser. Ik zou graag willen dat ik zowel mijn inductieplaat als oven tegelijkertijd kan gebruiken tijdens het koken. Ik hoop dat u mij kunt adviseren wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk de kosten die hiermee gepaard gaan. Ik hoor zoveel. De ene heeft het over een extra stopcontact, een perilex stekker, een 3 fasen.

Saunakachel aansluiten op perilex contactdoos

Saunakachel aansluiten op een perilex stopcontact. Al aanwezig: 7 kW saunakachel, 3 meter 5 x 2,5 siliconenkabel en perilexstopcontact.

Perilex en groepen in kast aanleggen

Het betreft een huurapartement en er is gasaansluiting, maar ik wil mijn elektrische kookplaat gebruiken. >> aanleggen van stopcontact en 2 (? ) extra groepen in de groepenkast.

Inductiefornuis installeren

Ik heb een elektrisch fornuis gekocht en ik niet de juiste stopcontact. Ik heb een ervaren elektricien nodig voor een perilex aansluiting. Wat kost dat? Het fornuis is via Otto gekocht.

Partners

Partners van Casius