Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Perilex aansluiting maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: perilex aansluiting maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: perilex aansluiting maken

Keuken en meterkast gereed maken voor inductie koken

Ik ga binnenkort inductie koken. Hiervoor moet een hoofdschakelaar worden aangebracht, groepen in meterkast worden uitgebreid en een perilex aansluiting gerealiseerd worden. Ik beschik niet over een kruipruimte. Op dit moment weet ik helaas niet de juiste afmeting tussen de kookplaat en de meterkast.

Uitbreiding meterkast ivm koken op electra en perilex

Meterkast in verband met elektrisch koken uitbreiden. Meterkast is een nieuw model, 1 groep extra. De afstand tussen meterkast en keuken is ongeveer 6 meter, er is ook nog geen perilex aansluiting aanwezig graag meenemen in de offerte. Is huurwoning en heb toestemming.

Meterkast aanpassen voor inductie en perilex

Ik wil mijn aansluiting geschikt maken voor inductie koken. Hiervoor moet er een perilex aansluiting komen. Ik beschik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast bedraagt al gauw 6 a 7 meter.

Extra 2 fase groep meterkast

Ik heb een oven met een perilex stekker maar dat is een 2 fase aansluiting en is niet aanwezig in mijn huis. Mijn vraag is wat de kosten van een extra 2 fase groep gaat kosten.

3 fase aansluiting realiseren

In de meterkast een 3 fase aansluiting realiseren voor inductie kookplaat met fornuis. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Graag ontvang ik een offerte.

Inductiefornuis aansluiten

Wat zou het kosten om mijn gasfornuis af te koppelen en hier een inductiefornuis te installeren. Er zal dus naast het afkoppelen ook een perilex aansluiting in de keuken moeten komen.

Perilex aansluiting aanleggen voor inductie koken

Installeren van een Perilex aansluiting tbv keukenapparatuur namelijk een inductie kookplaat. Daarbij gaat het om het plaatsen van een kookgroep, het trekken van de juiste bedrading en het plaatsen van een perilex stopcontact (2 fase). Kruipruimte is aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 a 3 meter.

Aanpassing voor inductie in meterkast en keuken

Wil graag aanpassingen voor de aanschaf van een vrijstaande inductie fornuis/oven. Momenteel staat er een vrijstaand gasfornuis met elektrische oven, Die is aan vervanging toe. De afstand tussen de meterkast en het fornuis is ongeveer 5 a 6 meter. Er is een kruipruimte aanwezig. Ik beschik nog niet over ene perilex aansluiting. De meterkast moet hiervoor worden aangepast.

Aanleg 2 nieuwe electrapunten

Ik zoek iemand voor de volgende klussen : 1) aanleg van groep (gangkast) en leiding/aansluiting naar keuken voor elektrische kookplaat Perilex aansluiting niet aanwezig. Kruipruimte is wel aanwezig. Afstand van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 11 a 12 meter. 2) aanleg van groep (gangkast) en leiding naar zijgevel voor laadpunt elektrische auto. Appartement 1923, begane grond, schone en droge kruipruimte, max 40 cm hoog tussen onderkant balk en gasbetonvloer.

Meterkast aanpassen voor inductie koken en perilex aansluiting realiseren

In verband met inductie koken moet de meterkast worden aangepast met extra groepen. En er moet een perilex aansluiting komen. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt al gauw 6 meter.

Partners

Partners van Casius