Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ophangen tv en kabels in muur wegwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ophangen tv en kabels in muur wegwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ophangen tv en kabels in muur wegwerken

Kabels voor tv en audio in de muur wegwerken

Ik wil graag kabels voor tv en audio in muur wegwerken, deze graag ook weer dicht maken en netjes afwerken achter de muur zit het meterkast(onder de trap) graag hier drie stopcontacten maken voor het tv enzo. en daarnaast nieuw tv ophangen met beugels.

Ophangen tv en kabels in muur wegwerken

Ik zoek een elektricien die een aantal kabels in een buis kan infrezen in de muur. Daarnaast dient er ook een TV opgehangen te worden aan de wand.

TV-kabels in muur wegwerken

Tv kabels verwerken in de muur. En tv ophangen aan de muur.

Wegwerken van kabels

Indien mogelijk de tv ophangen aan de muur en het wegwerken van de kabels. Muur moet nog gestucd worden en kabels kunnen nog in de muur weggewerkt worden. Er dient dan een leiding in de muur geplaatst te worden?

Stopcontact naar beneden verplaatsen

Ik wil een stopcontact in een gemetselde muur naar beneden verplaatsen. In verband met het ophangen van de tv.

Extra stopcontact aanleggen en kabels wegwerken

Graag zou ik een extra stopcontact creëren in een betonnen muur in verband met het ophangen van een flatscreen tv. Mocht het mogelijk zijn zou ik ook enkele cdmi kabels door de muur laten lopen naar mijn tv meubel. Hoor graag of het mogelijk is.

TV ophangen en dolby surround optimaliseren

Er moet een TV ophangen worden (met gefreesde buis) en Dolby surround optimaal maken. Bij voorkeur Wired, praktisch gezien is Wireless wellicht beter. Frezen bekabeling en netjes wegwerken en afwerken. wij hebben in de vloer warmte terugwin systeem voorzien van vloerverwarming en geen kruipruimte aanwezig. Er zal dus niet via de grond gewerkt kunnen worden. Wij hebben de woning aangekocht en ontvangen de sleutel eind dit jaar of begin volgend jaar.

TV ophangen en TV-kabel wegwerken in de muur

Tv ophangen en kabels wegwerken in de muur. Hoogte 120 cm. Muur is niet van beton maar steen.

TV-ontvanger aansluiten en buitenlamp ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil een buitenlamp laten ophangen en tv ontvanger aansluiten. Zou u mij hierover kunnen bellen daar ik het zsm wil laten uitvoeren? Materialen heb ik in mijn bezit.

Kabels verleggen en lamp ophangen

Verleggen van snoeren van TV en internet, van de woonkamer naar de slaapkamer. Deze moeten ongeveer 4 meter verplaatst worden. Er moet een stukje plint verwijderd worden. Vervolgens de kabel langs de muur richting de slaapkamer leggen. Ophangen van een kapstok, hiervoor moeten er twee gaten in de muur worden geboord en ik wil een plafondlamp laten vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius