Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ophangen en aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ophangen en aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ophangen en aansluiten

Ophangen kroonluchter en lampen

Op de foto ziet u een aansluiting voor de lamp. Er zijn 2 van dit soort aansluitingen, maar het haakje om de lamp aan vast te hangen ontbreekt. Deze laten wij graag maken, inclusief het ophangen van de lamp. De ene komt een kristallen kroonluchter aan te hangen en de ander een wat lichtere kroonluchter. Daarnaast zou ik graag een niet slimme thermostaat verwijderen en de Tado die ik uit mijn oude woning heb meegenomen graag laten aansluiten. Graag zou ik deze klus zo spoedig mogelijk laten uitvoeren!

Plaatsen nieuwe groepenkast

Momenteel wordt woning verbouwd. Bestaande groepenkast (schroefstoppen, 3 fasen, 5 gr) moet vervangen worden voor groepenkast met intallatieautomaten (nieuwe groepenkast reeds aanwezig, 3 fasen). Voor spanningsloos maken (hoofdzekeringen verwijderen) verwijst netbeheerder Stedin naar installateur. Omschrijving werkzaamheden is daarmee hoofdzekringen verwijderen, ophangen nieuwe groepenkast, (spanningsloos) aansluiten hoofdschakelaar in groepenkast, verzegelen omkasting hoofdzekeringen.

Ophangen van (plafond-) lampen in nieuwbouwhuis

Graag een offerte voor het ophangen en aansluiten van een 15 plafondlampen.

Rail met spotjes ophangen en aansluiten

Ik zoek iemand die elektricitietsdraad kan aanleggen vanuit een punt in het plafond waar elektra zit en een rail met spotjes kan ophangen en aansluiten. Spotjes zijn inclusief dimmer.

Diverse werkzaamheden waaronder lampen ophangen en aansluiten

Het betreft diverse werkzaamheden: . 2x lampje ophangen aan richel aan plafond en aansluiten op lichtnet. Moeten een muur verlichten. Deze moeten gelijk met de andere lampen aan en uit gaan . Snoeren in een hoek wegwerken . 2x spotlamp in hoeken binnenkant ingang ophangen en aansluiten op lichtnet . Snoer/ haspel wegwerken naar klein keukentje middels gat en gootje . Lichtknop zit los in de wc

Ophangen en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aantal elektra klussen in een een nieuwbouw huurflat kan uitvoeren. Er moet een sta-opspoel aangesloten worden, 2 plafondventilatoren, diverse hang- en staande lampen ( met dimmers, die niet meer vlekkeloos werken, liefst zwart). En nog een aantal kleine klussen. Ik zou graag willen dat een elektricien komt kijken naar wat er moet gebeuren.

Plafondventilator monteren én 5 plafond lampen ophangen en aansluiten

Het ophangen en het elektrisch aansluiten van 1 plafonventilator alsmede ook ophangen en elektrisch aansluiten van 5 plafond lampen .

Plafondventilator ophangen en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een plafondventilator zou kunnen ophangen en aansluiten inclusief schakelaar. Ik heb al een ventilator op het oog.

Lamp aan plafond ophangen en gordijnroedes herstellen

Ik zoek een klusjesman die: - een lamp aan het plafond kan ophangen en aansluiten. De lamp dient in het plafond geboord te worden. -2 gordijnroedes die loslaten uit de muur kan herstellen.

Buitenlamp met bewegingssensor ophangen

Ik wil een buitenlamp met bewegingssensor laten ophangen en aansluiten aan de buitenzijde van mijn huis. Er hangt nu al een dergelijke lamp maar die is kapot en moet vervangen worden. De aansluiting zit er dus al.

Partners

Partners van Casius