Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ongeaard stopcontact geaard maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ongeaard stopcontact geaard maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ongeaard stopcontact geaard maken

Vervangen ongeaard stopcontact naar geaard stopcontact

Aanleggen van een geaard stopcontact in de slaapkamer (er zit nu ongeaard stopcontact). De wandcontactdoos zit op de zolder erboven (daar zit aarde). Dus eigenlijk aardedraad trekken van zolder naar stopcontact in slaapkamer.

CV heeft boven een geaard stopcontact nodig

Onze nieuwe huurketel blijft storingen geven. Volgens Feenstra komt die omdat hij geen geaard stopcontact heeft. In dezelfde ruimte staan ook de wasmachine en droger op deze niet-geaarde stopcontacten. Het betreft twee contacten die naast elkaar zitten. Beide ongeaard. Dit moet zsm worden vervangen voor twee geaarde stopcontacten aan de muur. De meterkast hangt beneden, dan volgt een woonverdieping en daarop volgt pas de etage waar het om gaat. Het is dus een endje. Let op: wij dachten dat ze geaard waren gezien de ‘palletjes’ maar volgens Feenstra klopt dat niet toen ze werden doorgetest. Wij zijn het spoor bijster. Hulp!

Ongeaard stopcontact geaard maken

Ik wil graag een stopcontact geaard maken zodat er vanuit dat stopcontact naar buiten een stopcontact gemonteerd kan worden.

Ongeaard stopcontact geaard maken

Ik zoek iemand die voor m'n wasmachine een ongeaardheid stopcontact kan wijzigen naar een geaard stopcontact en zou willen helpen de wasmachine erop aan te sluiten. Ik hoor graag wanneer u zou kunnen en wat de kosten zouden zijn.

Stopcontact verleggen

De stopcontacten in de woon en slaapkamers moeten verplaatst worden. Een aantal stopcontacten zijn op dit moment ongeaard en deze willen wij geaard hebben. Exacte aantal ivm aankoop nieuwe woning niet bekend.

Stopcontact geaard laten maken

Ik wil van een ongeaard stopcontact een geaard stopcontact maken,

Groepenkast laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen, wellicht ook een nieuwe meter laten leveren door de netwerkbeheerder? Ik denk aan 6 groepen en een geaard stopcontact in de meterkast. Heb nu 2 groepen met aardlekschakelaar en 1 ongeaard stopcontact in de meterkast.

Ongeaarde door geaarde stopcontacten vervangen

Woning uit 1990 met open keuken, waarbij de keuken voorzien is van geaarde stopcontacten en de woonkamer van ongeaard. Één stopcontact op de rand keuken/woonkamer, die op de keuken eindgroep zit, heeft een ongeaard stopcontact (ik weet niet of hier al aarde achter zit). Ik wil deze graag geaard. Net iets verder op dezelfde muur, maar op de woonkamer eindgroep, wil ik ook het bestaande ongeaard stopcontact vervangen door een geaard. Graag wil ik weten hoeveel het kost om 1 dan wel beide stopcontacten geaard te maken.

Stopcontact geaard maken

Van een ongeaard stopcontact aarde draad trekken en geaard stopcontact van maken.

Stopcontact geaard maken en TV en telefoonkabel

Ik zoek iemand (niet te groot iemand) die voor mij in de kruipruimte een TV en telefoonkabel kan doortrekken van de ZIGGO box in de voorkamer naar de TV en telefoon in de achterkamer. Iemand die ook de gaten door de vloer kan boren. En verder vraag ik me af of het mogelijk is om een ongeaard stopcontact in de slaapkamer geaard te maken en hoeveel dat kost.