Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Monteren stoppenkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: monteren stoppenkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: monteren stoppenkast

Monteren stoppenkast

Hoi, voor een nieuw gebouwd bedrijfspand willen we graag een stoppen kast laten installeren met rond de 8 stoppen. Tevens graag de verschillende Electra draden op de nieuwe stoppenkast aansluiten. Graag ook aangeven wanneer e.a gerealiseerd kan worden. Smelter kast is gemakkelijk bereikbaar.

Groepenkast uitbreiden voor inductie koken

De groepenkast moet worden uitgebreid voor de aansluiting van een perilex stopcontact voor een inductiekookplaat. Hiervoor hebben wij een extra kookgroep (2x 220V) nodig naast de huidige (oude) stoppenkast (zie bijgevoegde foto). Kunt u die plaatsen en het perilex stopcontact monteren?

Nieuwe stoppenkast met extra groep monteren

Graag zou ik willen weten wat een nieuwe stoppenkast kost met eventueel een extra groep.

Electrameter verplaatsen

Voor een pand in verbouwing moet een nieuwe meter worden geplaatst. Hiervoor vraagt de netbeheerder dat de huidige meter wordt opgehangen aan een kunststof kast voor een houten achterwand. Dat laatste doen zij niet zelf. De werkzaamheden zijn; - hoofdzekering afsluiten; - huidige meter ontkoppelen en er af halen; - plaatsen van houten plaat op positie meter (ongeveer 40 bij 40 cm); - monteren kunststof frame op hout; - ophangen huidige meter op frame; - aansluiten meterkast op hoofdzekering en stoppenkast; - aanbrengen twee extra stopcontacten naast meter; - vervangen enkele te dunne kabels in groepen kast; > Net beheerder Enexis heeft toestemming gegeven de meter te verplaatsen omdat deze na het plaatsen van de houten plaat een paar dagen later zal worden vervangen met een slimme meter en de aansluiting zal worden gewijzigd van 1x25A > 3x25A. > Houten plaat en stopcontacten kun wij leveren. Netbeheerder heeft ook dikkere draden voor in stoppenkast achtergelaten. Zie ook foto. In rood is waar houten plaat moet komen te staan.

Groepen uitbreiden en kabels trekken

Graag ontvang ik een offerte voor het trekken van kabels en het aanbrengen van 2 extra groepen t.b.v. het monteren van een inductiekookplaat. De basis is aanwezig: er is ruimte voor de extra groepen in de stoppenkast. En de loze leidingen naar de plekken van de wandcontactdozen zijn ook al aangebracht.

Trekschakelaar aan een stopcontact monteren

Er is een droger geplaatst bovenop onze wasmachine. Eerder hadden wij alleen een wasmachine en onze trekschakelaar heeft 1 stopcontact. Graag wil ik die verdubbelen om droger en wasmachine tegelijk te kunnen gebruiken. Wat gaat dat kosten? Moet er ook een nieuwe groep bijkomen in de stoppenkast?

Stoppenkast in de meterkast vervangen

Ik wil graag mijn gedateerde groepenkast laten vervangen. Zie de foto betreffende de huidige situatie, deze moet door een soortgelijke stoppenkast worden vervangen maar dan wel een modernere variant. De klus graag voor half maart uitvoeren. Gaat om het verwijderen van de oude stoppenkast en leveren en monteren van de nieuwe stoppenkast.

Stoppenkast leveren en monteren

Wij hebben afgelopen week water schade door kortsluiting gehad aan de stoppen kast. Wij willen deze dan ook laten vervangen voor een nieuwe fase 3 stoppen kast met 12 groepen inclusief installeren. Ik heb nu een fase 1 met 11 groepen, is het verplicht om een fase 3 stoppen kast te gebruiken? Alleen graag met erkende bedrijven contact.

Groepenkast vervangen en lampen monteren

We willen twee lampen op laten hangen boven de eettafel. Er zitten wel twee aansluitingen maar die hangen op de verkeerde plek dus die moeten verlegd worden, inclusief de kabelgootjes die er lopen. Tevens wil ik graag de stoppenkast laten vervangen, er zitten 5 groepen in. Is nog een oude met van die porseleinen stoppen.