Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Moderniseren en uitbreiden van elektra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: moderniseren en uitbreiden van elektra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: moderniseren en uitbreiden van elektra

Controle en waarschijnlijk uitbreiden groepenkast

Controleren of groepenkast nog aan de hedendaagse standaard voldoet, eventueel moderniseren / vervangen. Adviseren over elektranet, in het bijzonder de zolder, waar we een kamer willen bijmaken. Indien noodzakelijk groep bijplaatsen en beschikbaar maken op de zolder.

Meterkast moderniseren

Meterkast moderniseren - 2 groepen uitbreiden naar 4 groepen - 2 aansluitpunten aanleggen (groep 3 nieuw - vaatwasser aansluiten) (groep 4 nieuw - wasmachine aansluiten)

Moderniseren en uitbreiden van elektra

Ik ben verhuisd naar een woning uit de jaren 30 of 40. Er is sinds de bouw niets veranderd aan de elektra. Deze moet gemoderniseerd worden. Ook moet de groepenkast vervangen en uitgebreid worden. 3 x 25 A is reeds aangevraagd.

Groepen uitbreiden of vervangen stoppenkast

Wij wonen in een jaren '30 woning en hebben nog een verouderde meterkast. Met het oog op een nieuwe keuken willen wij deze graag moderniseren. Een aantal extra groepen is dan ook nodig. Kunt u ons hierin adviseren? En aan wat voor prijs, kast en installatie, moeten we denken?

Elektra aanleggen in woning

Aanleggen van elektra in de woning: - Nieuwe meterkast - tv kabels uitbreiden in frezen - UTP kabels aanleggen - moderniseren verlichting dakterras - krachtstroom voor toekomstige keukenapparatuur - stroom aanleggen naar portaal voor camera - uitbreiden stopcontacten

Extra groep plaatsen en stoppenkast vernieuwen

Wij willen de wasmachine, de droger en de kleine vriezer verplaatsen naar de bijkeuken. Hier is slechts 1 stopcontact, dus daar zouden wij een extra WCD willen laten plaatsen of een aparte nieuwe aan te leggen groep. Daarnaast hebben wij in ons bijhuis een oude stoppenkast, deze zou ik eventueel willen moderniseren en iets uitbreiden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken met de vakman.

Groepenkast moderniseren of vervangen

Wij hebben een klein huisje gekocht in Friesland en willen dat op een aantal punten gaan moderniseren. We willen de groepenkast laten beoordelen en deze laten uitbreiden of helemaal laten vernieuwen. De woning dateert uit de jaren '80. We laten een geiser vervangen door een cv-combiketel en plaatsen er ook een wasmachine en -droger. Ook gaan we de keuken vervangen en daar komt dan meer apparatuur in te staan. Er is al een aardlekschakelaar. Ik maak graag een afspraak om de goepenkast te bekijken en ontvang dan uw advies en offerte.

Extra groepen en groepenkast moderniseren

Ik heb nu 1 fase en 4 groepen. 1 natte en 3 droge groepen op 1 fase. Ik wil graag een offerte voor: Groepenkast moderniseren en uitbreiden en ook 1 krachtgroep. Komt nieuwe keuken in met inductie en magnetron en oven en koel/vries en vaatwasser. Kunt u mij u voordeligste prijs geven? Spoedig aanpassen.

Meterkast moderniseren en groepen uitbreiden

Ik heb nu 1 fase en 4 groepen. 1 natte en 3 droge groepen op 1 fase. Ik wil graag een offerte voor: Groepenkast moderniseren en uitbreiden en ook 1 krachtgroep. Komt nieuwe keuken in met inductie en magnetron en oven en koel/vries en vaatwasser. Kunt u mij u voordeligste prijs geven? Spoedig aanpassen.

Elektrische installatie van een oude woning moderniseren

Groepenkast uitbreiden: vervangen van 3 naar veel meer groepen. Stopcontacten zijn op dit moment niet geaard. Voorbereiden voor zonnepanelen. Bestaande krachtstroom in schuur moderniseren. Graag ook advies en meedenken bij het moderniseren van de elektra. Er zit nu 3 x 25 Ampère. We hebben een voorhuis, een achterhuis en een werkplaats. Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar de mogelijkheden.