Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Moderniseren en uitbreiden van elektra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: moderniseren en uitbreiden van elektra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: moderniseren en uitbreiden van elektra

Moderniseren en uitbreiden van elektra

Ik ben verhuisd naar een woning uit de jaren 30 of 40. Er is sinds de bouw niets veranderd aan de elektra. Deze moet gemoderniseerd worden. Ook moet de groepenkast vervangen en uitgebreid worden. 3 x 25 A is reeds aangevraagd.

Elektra aanleggen in woning

Aanleggen van elektra in de woning: - Nieuwe meterkast - tv kabels uitbreiden in frezen - UTP kabels aanleggen - moderniseren verlichting dakterras - krachtstroom voor toekomstige keukenapparatuur - stroom aanleggen naar portaal voor camera - uitbreiden stopcontacten

Elektrische installatie van een oude woning moderniseren

Groepenkast uitbreiden: vervangen van 3 naar veel meer groepen. Stopcontacten zijn op dit moment niet geaard. Voorbereiden voor zonnepanelen. Bestaande krachtstroom in schuur moderniseren. Graag ook advies en meedenken bij het moderniseren van de elektra. Er zit nu 3 x 25 Ampère. We hebben een voorhuis, een achterhuis en een werkplaats. Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar de mogelijkheden.

Elektra moderniseren en uitbreiden in een woning

Op 3 november ontvangen wij de sleutel van onze woning. Het is een huis uit de jaren zestig. In de jaren negentig is de woning opgeknapt, maar daarna is er niets meer aan gedaan. Graag laat ik alle elektra moderniseren. De huidige groepenkast moet worden uitgebreid en er moeten extra elektra aansluitpunten worden geplaatst in diverse vertrekken. Ik wil de werkzaamheden op korte termijn laten uitvoeren.

Betreft: aanleggen / vervangen van ...

Betreft: aanleggen / vervangen van elektrakabels en wandcontactdozen. Onlangs een woning uit de jaren '50 gekocht. Elektra is hier in de meeste kamers slechts beperkt aanwezig en we willen dit moderniseren. Dit betekent zowel het aantal aansluitingen uitbreiden, m.n. in de slaapkamers, als waar mogelijk de stopcontacten inbouwen in de muur (i.p.v. de huidige opbouw stopcontacten). Gedetailleerder: - 2 slaapkamers - nieuwe leidingen leggen in de muur, 2 of 3 stopcontacten per kamer toevoegen - woonkamer - stopcontacten indien mogelijk inbouwen in de muren

bestaande portiek flat(1957 op gebied ...

bestaande portiek flat(1957 op gebied van elektra moderniseren. Dit houdt in nieuw groepenkast. Huidige situatie is 3 groepen. Willen in overleg het aantal groepen uitbreiden.