Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkasten plaatsen in vakantiewoningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkasten plaatsen in vakantiewoningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkasten plaatsen in vakantiewoningen

Meterkasten plaatsen in vakantiewoningen

Ik ben op zoek naar een elektricien die in 3 reeds gebouwde vakantiewoningen (chalet) meterkasten kan plaatsen. Verdere aanleg van bekabeling is al uitbesteed. Geen 3-fase aansluiting nodig.

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik huur sinds kort een bedrijfspand in Uden die is opgesplitst in de onder- en bovenverdieping. Meterkasten zijn reeds aanwezig en hier zou ik graag een tussenmeter willen laten plaatsen zodat ik overzicht heb in mijn eigen kosten. De meterkast is reeds aanwezig en er ligt een 3 x 80a installatie in het pand. Een 1 x 80a meter zou voldoende moeten zijn voor mijn doeleinden. Tot slot zou ik ook graag willen vragen of er een tijdsindicatie kan worden gegeven wanneer installatie mogelijk zou zijn. Dit in verband met extreme vertragingen opgelopen door diverse partijen en ik graag zo spoedig mogelijk wil beginnen.

Aardpen in pand plaatsen inclusief aansluiting meterkast

Gaarne offerte voor het slaan van een aardpen en een aansluiting maken naar de meterkasten in het pand. Het gaat om een pand met 4 verdiepingen en 4 appartementen. Aardlekschakelaar is aanwezig. Ik wil graag advies over wat hiervoor nodig is en uiteindelijk graag laten uitvoeren.

Veiligheid van elektra controleren en buitenverlichting aanleggen

Wij bewonen een huis dat is ontstaan door het samenvoegen van twee kleine huisjes. Nu zijn er op twee plaatsen in ons huis meterkasten. Wij willen de huidige situatie door een elektriciën op veiligheid laten beoordelen. Daarnaast willen we buitenverlichting laten aanleggen. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor deze werkzaamheden.

Meterkasten leveren en plaatsen

We zijn bezig om van een winkelpand,3 appartementen te maken waarbij we dan 2 nieuwe meterkasten nodig hebben met de daarbij behorende groepen.

Fasekoppelaar in de meterkast plaatsen

Bedoeling om in meterkast (gang) van woning uit 1982 een fasekoppelaar (KEMA-keur) te installeren. Thans 2 meterkasten naast elkaar, omdat in 1998 keuken is ingebouwd en 2e meterkast met meerdere groepen voor keuken (boiler, vaatwasser, inductie) erbij is gezet. Weet niet of het nodig of verstandig is om van huidige 2 elektrakasten een grotere elektrakast te maken en de fasekoppelaar voor alle stoppen te combineren. De oude meterkast heeft 4 stoppen, waarvan 3 zijn geaard. Meterkast uit 1998 heeft ca 6 moderner geaarde stoppen (voor keuken) Graag offertes via email. Mobiel bereikbaar na 19 uur.

Aardpennen slaan bij apartementencomplex

Ik heb namens onze VVE het verzoek om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Flat met 32 woningen. Een aardpunt per 4 woonlagen, 2x per entree en in iedere meterkast een aardblok plaatsen (32x). Vereiste werkzaamheden: In de berging van de 1e etage zit een luik voor de kruipruimte waarin het aardpunt kan worden geslagen. Vervolgens moet er een verbinding worden gemaakt met de bovenliggende meterkasten. Het lijkt mij het handigst als er iemand langskomt om de situatie te bekijken alvorens een offerte te sturen.