Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast vervangen (volgens nen1010 norm)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast vervangen (volgens nen1010 norm). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast vervangen (volgens nen1010 norm)

Vervangen electra en nieuwe stoppenkast

Electra in hele huis vervangen. Bouwjaar huis is 1949. Huidige meterkast met 2 groepen vervangen. Afmetingen: woonkamer: 6.90 x 3.48 m. keuken: 2.40 x 1.70 m. slaapkamer voorzijde: 3.49 x 2.88 m. slaapkamer achterzijde: 3.92 x 3.49 m. kleine slaapkamer achterzijde: 2.75 x 1.68 m. badkamer: 1.68 x 1.00 m. vliering: 5.29 x 3.02 m.

Vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen

De hele woning moet voorzien van nieuw elektra. Tevens moet er een nieuwe meterkast worden geplaatst. Het betreft een jaren 60 woning, waarbij de stopcontacten niet geaard zijn en alle stopcontacten verlaagd moeten worden. Aan de buitenmuur van de aanbouw zouden wij graag één of twee stopcontacten willen hebben.

Vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie

I.v.m. wens om te koken op inductie moet er -via goed begaanbare en droge- kruipruimte een kabel over 6 meter worden getrokken en aangesloten. Aangezien de 3-fasen groepenkast ook verouderd is, willen we die ook graag laten vervangen (oude situatie=12groepen, nieuwe situatie 11groepen + een 2-fase kookgroep)

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek

Meterkast verplaatsen incl vervangen

Wij willen graag de meterkast laten verplaatsen van de gang naar de kelderkast, en meteen vervangen voor een moderne variant.

Vervangen electra

Electra gehele woning, nieuwe meterkast groepen uitbreiden.

Schakelaar plaatsen tbv renovatie

Mijn aansluiting in de meterkast heeft geen hoofdschakelaar. De kast heeft een slimme meter. Voordat ik de groepenkast ga vervangen wil ik eerste een hoofd/aardlekschakelaar laten plaatsen. Te gebruiken materialen graag eerst bespreken. Ik heb nog een 25A en een 40A schakelaar liggen uit een eerdere meterkast. De hoofdaansluiting heeft maar 1 fase. Woning is gebouwd in 1972. Offerte incl. btw, reiskosten, installeren, materialen.

Netwerk kabel trekken

Ik wil een bestaande coax kabel laten vervangen door een utp / data kabel via de meterkast. bestaande coax aansluiting in de woonkamer diet hierdoor vervangen te worden met een utp aansluiting.

Utp kabels met aansluitingen monteren

Ik wil graag de teloofaansluiting op de eerste verdieping laten vervangen door een utp kabel met wandcontactdoos. De kabel vertrekt in de meterkast via een pvc buis.

Nieuwe stopcontacten plus verzwaren meterkast

verplaatsen stopcontact, maken nieuwe stopcontacten tbv keuken, verzwaren meterkast, vervangen oud stopcontact

Partners

Partners van Casius